ebben bizti vok de azert remelem h a sanyival minden jora fordul es betartja az igeretet miszerint eszreveszi azt h ot szeretik meg minden
VV4: Béci újra párbajgyőztes lett!
2011. március 13. 11:20
|
|
Wercsikee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 767 Csatolások: 10 Azonosító: 138428 offline
|
Ez a ,,béci" egy beképzelt majom semmi más már az egoja az eget veri es meg mindig ora szavaznak majdnem a legtobben ezert is fiukban alekosz a nyero ami dikát illeti hát nagyon sajnálom otet de az eva sztem itt a fogonosz mert ha nem beszel neki olyanokat h en bent akarok maradni meg minden akkor otet valasztotta volna >:( es kivitte volna ha mar becihez kepest 60-40 volt 
ebben bizti vok de azert remelem h a sanyival minden jora fordul es betartja az igeretet miszerint eszreveszi azt h ot szeretik meg minden
hajrá szandika
|) te voltál a legjobb és még sorolhatnám de én itt most anikót sajnálom a legjobban
szegenyke mar nem tud kire tamaszkodni kiveve laci de o se olyan jo mint Dika ♥ am egy kerdes aki kiesik az hogy kapja vissza a dolgait vagy egyatalan mikor pakolja be a dolgait ????? ezt az 1 nem ertem :? :? es meg a vegere Beci egy bekepzelt majom
és hajráá anikóóóó ♥
2011. március 13. 11:20
Tudtam hogy Szandika Kint fog maradni végül is nem volt villába való
2011. március 13. 11:42
sajnálom, h Dika kiesett, de valljuk be, Bécinek kellett visszamennie
hajrá Béci és hajrá Dika!!
2011. március 13. 11:46
Megnéztem egykét negatív kommentet SZÁNALMASAK
nem értem mért kell lenézni Bécit a "RÁCZOKAT"
ő is ember és várhatjátok hogy kiessen.
Én meg értem nem szeretheti mindenki de ilyen kommentekre senki nem szolgált rá.
DE MINT LÁTTUK AKÁRKI AKÁRMIT MONDHAT BÉCI A LEGJOBB >3
nem értem mért kell lenézni Bécit a "RÁCZOKAT"
ő is ember és várhatjátok hogy kiessen.
Én meg értem nem szeretheti mindenki de ilyen kommentekre senki nem szolgált rá.
DE MINT LÁTTUK AKÁRKI AKÁRMIT MONDHAT BÉCI A LEGJOBB >3
1 felhasználónak tetszik:
Reny72
2011. március 13. 11:48
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
Hajrááá Bécii!!
:D<3
2011. március 13. 11:50
Ahozzzz képest hogy egyesek szerkik szép példás kommenteket írnak büszkék lehetnek magukra....
FRUZSYKA11 EGYET ÉRTEK RÖVIDEN ENNYI.....
FRUZSYKA11 EGYET ÉRTEK RÖVIDEN ENNYI.....
2011. március 13. 12:03
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
nagyon sajnálom h béci ment be . Dika még akkor is te vagy a legjobb!!! Béciről meg annyit h szánalom amit művel, de nem baj majd az éva kiviszi és kint is marad a Béla xD
2011. március 13. 12:05
|
|
oli97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 687 Csatolások: 15 Azonosító: 130317 offline
|
Dika :'( neked kellet volna vissza menned :'(
Béci akkor is haza!!!!! Majd Alekinnyó ki visz.
Na ez a párbaj volt a leges legfurább, hogy 2 ember aki szereti egymást, pont egymás ellen párbajoznak . Nem a legjobb döntés volt, de Szandika kint akart maradni, és teljesült a kívánsága
Béci akkor is haza!!!!! Majd Alekinnyó ki visz.
Na ez a párbaj volt a leges legfurább, hogy 2 ember aki szereti egymást, pont egymás ellen párbajoznak . Nem a legjobb döntés volt, de Szandika kint akart maradni, és teljesült a kívánsága
2011. március 13. 12:07
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Nyuszi01
akkora nagy kamu ez az egész valo világ..
tuti h a kis bécike fogja megnyerni, nem tudom mit kivételeznek a ráczékkal. kicsitse unalmas már h mindenhol ők. mostis szandikának kellett volna visszamennie, nem ennek a senkiházinak.
annyira elegem van már ebből az egészből:@
teljesen egyetértek. már az elejétől fogva meg volt szervezve h a Ráczék fogják megnyerni. de mi olyan érdekes bennük??? azt h olyan nagy az ego-juk? -.-
akkora nagy kamu ez az egész valo világ..
tuti h a kis bécike fogja megnyerni, nem tudom mit kivételeznek a ráczékkal. kicsitse unalmas már h mindenhol ők. mostis szandikának kellett volna visszamennie, nem ennek a senkiházinak.
annyira elegem van már ebből az egészből:@
teljesen egyetértek. már az elejétől fogva meg volt szervezve h a Ráczék fogják megnyerni. de mi olyan érdekes bennük??? azt h olyan nagy az ego-juk? -.-
2011. március 13. 12:07
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Sajnálom Szandikát, de valószinű volt, hogy Béci megy vissza. Szandi volt a legjobb.
2011. március 13. 12:10
|
|
oli97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 687 Csatolások: 15 Azonosító: 130317 offline
|
D.Nina
Nem értem miért mondod, azt, hogy 1-2 kritika szánalmas. Ők mást szeretnek, ezt is el kell fogadni. Inkább az a szánalmas, hogy nem tudod elfogadni, hogy a te kedvencedet ezen az oldalon nem annyian szeretik, mint mást. Béci is erős, csak lehet nekünk nem az ő személyisége jön be, pont úgy mint neked a másé. Szóval nyugi, és fogadd el, nem mindenki Bécit szereti.
Nem értem miért mondod, azt, hogy 1-2 kritika szánalmas. Ők mást szeretnek, ezt is el kell fogadni. Inkább az a szánalmas, hogy nem tudod elfogadni, hogy a te kedvencedet ezen az oldalon nem annyian szeretik, mint mást. Béci is erős, csak lehet nekünk nem az ő személyisége jön be, pont úgy mint neked a másé. Szóval nyugi, és fogadd el, nem mindenki Bécit szereti.
2011. március 13. 12:14
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Nem néztem jó szemmel,hogy magára rakatta a jeleket,de mégis volt egy olyan érzésem,hogy ha már ő meg párbajozni,akkor 1000%,hogy ő megy vissza.Hát,sajnos nem így lett...Pedig azt hittem,hogy ha Szandi visszamegy,újra összeáll Évával és Alekkal,aztán újra és újra nagyokat bulizna,stb...Mert hát ő szórakoztató jelenség,amikor éppen nem az ágyon fekszik szegény,és nem csinál semmit.Mert hogy azt már nem lehet elviselni...Számomra mindig is ő volt a kedvenc,és az is marad.
A párbaj végén már sejtettem,hogy Béci megy vissza,és a 60% úgy gondolom,elég szoros különbség.
Remélem,következőre Gigi fog párbajozni,mert már egyre kevésbé szimpatikus...
A párbaj végén már sejtettem,hogy Béci megy vissza,és a 60% úgy gondolom,elég szoros különbség.
Remélem,következőre Gigi fog párbajozni,mert már egyre kevésbé szimpatikus...
2011. március 13. 12:18
|
|
vercsu9612visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 145710 offline
|
Kamu az egész VV. A nézők is fujjongani kezdtek, amikor kiderült, hogy Béci megy vissza.
2011. március 13. 12:21
eddig nagyon megy az ami meg lett írva!! Annak idején be másoltam egy oldal linkjét, hogy ez a c***y meg a tesója hogy kerültek be..és hogy már az elején el lett döntve hogy ki nyeri meg. Hát ez eddig úgy néz ki hogy a RETEKLUB be tartja a szavát.
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2011. március 13. 12:22
Idézet (vercsu9612 @ 2011.03.13. 12:18)
Kamu az egész VV. A nézők is fujjongani kezdtek, amikor kiderült, hogy Béci megy vissza. 
csodálod?
mért lenne szánalmas az, hogy mi nem szeretjük a bünözöket?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.