Megjelent a Blue visszatérő videoklipje
2011. március 12. 21:28
MammaMia19 ! Lécci ne linkeld be ennyiszer más cikkébe! Amúgy most írtam róla cikket, lehet meg is jelenik!
2011. március 12. 21:36
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Nagyon tetszik a klip és a dal is. Végre oly sok év után igazi énekeseket látok. Amit írtam az előző cikkben az azért volt, mert a kép volt rossz, de most a videóban látom, hogy még mindig tökéletesek minden szempontból.
Blue-nak kell nyernie.
2011. március 12. 21:41
Annyira örülök, hogy visszatértek! Minden olyan, mint régen. <3 Nagyon tetszik a dal! Imádom!!! <3
2011. március 12. 21:59
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Tetszik a dal, a klip is nagyon jó
Régen én is nagy rajongójuk voltam
De azért remélem annyira nem jók, hogy az Eurovízión elérjék az első helyet, mert az Katinak kell
Az azonban biztos, hogy nagy sikerük lesz
2011. március 12. 22:09
|
|
omgszandiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 139612 offline
|
nagyon imádtam őket 6-7 éve (: szinte a zenéjükön nőttem fel, jó újra hallani felőlük *-*
2011. március 12. 22:31
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Na ez már hiányzott
Mennyire szerettem őket régen, jesszus, semmit se változtak! Én bírom a mai zenéket is, meg nem ragadtam le, de jó kivételesen olyan zenét hallani, ami 10 év alatt sem változott. Tök ugyanaz, mint régen.
2011. március 12. 23:12
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
hát nem valami jó !
2011. március 13. 14:09
Igen, így kell visszatérni. Újult erővel és színvonalasan! Nem tucat zene, értelmes, fantasztikus, fülbemászó és kiváló a videóklip. Istenem, mennyire örülök nekik! Nem csalódtam bennük.
2011. március 13. 14:18
Idézet (thunderbird @ 2011.03.12. 21:13)
Miért? Szerintem van esélyük.
Az Euróvízió sem mindig igazságos, ott sem mindig az nyer, akinek kellene. Nem mondom, hogy a Blue nyerjen, Isten ments.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: