Februárban közepén jelentették be az írek: az idei dalversenyre a hazai selejtezőt megnyert ikerpárt, a Jedwardot küldik. Dalukhoz, a Lipstickhez, pedig a napokban jelent meg a hivatalos videoklip.
A teljes cikkhez kattints ide!
Írország a Jedward nevű formációval indul
2011. március 12. 19:18
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
jaj még 1x hallottam egyik számukat elég fülbemászó volt,de többet nem tudok róluk
2011. március 12. 19:26
Én úgy tudtam, hogy az írek leszavazták őket és megbánta a kiadó, hogy kiadta a lemezüket mert akkorát buktak vele, hogy nem jött vissza az a pénz sem, amit a promótációjukra szántak.
Elég sokan haragszanak rájuk, ami érthető. Elnézést a fanoktól -ha itt van olyan- de lelkem legmélyéről utálom mindkettőt és már akkor ki kellett volna esniük az X-Factorból, mikor Danii Minogue beszólt nekik és megmondta, hogy semmi keresnivalójuk színpadon.
Legrosszabb Ghostbusters feldolgozás ever, amit ők műveltek az X-Factorban nem is beszélve a tavalyi National Television Awardsos Ice Ice Baby dalukról. Életemben először akkor nem bántam, hogy beszaggatott az oldal és lemaradtam az előadásról
Elég sokan haragszanak rájuk, ami érthető. Elnézést a fanoktól -ha itt van olyan- de lelkem legmélyéről utálom mindkettőt és már akkor ki kellett volna esniük az X-Factorból, mikor Danii Minogue beszólt nekik és megmondta, hogy semmi keresnivalójuk színpadon.
2011. március 12. 19:53
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
hát nemistudom..nemrossz..
2011. március 12. 20:11
hát maga a zene nem rossz, de valami borzasztóan néznek ki............
2011. március 12. 20:20
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
De még jó hogy nem a Cranberries indul. Attól bármi jobb még ez is.
2011. március 12. 20:24
|
|
katacsadervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.06. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 140251 offline
|
Szerintem arik,meg a zene se rossz.
1 felhasználónak tetszik:
szabi111
2011. március 12. 20:26
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
tök jók
aranyosak
szabi111
2011. március 12. 20:29
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Nincs esélyük. Ahogy a Blue-nak és Lenának sincs.
A Jedward túl megosztó, a britekre mindenki pikkel, Lena pedig már nyert egyszer.
Egyébként nem értem, hogy néhány ország minek küld világsztárokat az Eurovízióra? Már csak azt várom, hogy jövőre a Tokio Hotel és Enrique Iglesis is induljon. -.-
A Jedward túl megosztó, a britekre mindenki pikkel, Lena pedig már nyert egyszer.
Egyébként nem értem, hogy néhány ország minek küld világsztárokat az Eurovízióra? Már csak azt várom, hogy jövőre a Tokio Hotel és Enrique Iglesis is induljon. -.-
kateblock
2011. március 12. 20:42
Idézet (szavy @ 2011.03.12. 20:27)
WTF?!
Ez annyira szar, hogy meglátjátok, még esélyesek is lesznek. 
Én is ettől tartok
2011. március 12. 20:42
Nnenenenene4nenenenenenenennenennenenenenenen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ooo
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.