SP új klipje az előző történetét folytatja
2011. március 14. 08:49
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
"A tehetséges fiú SP..."
Oké hogy a gyakran hazudoznak a hírekben de kérlek ez már túlzás
2011. március 14. 12:47
dorcsyful01 én ezt nevetséges fiúnak olvastam
hát akkor még igaz is lenne...
2011. március 15. 14:43
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
filmet akar csinálni
nem lesz jó vége
na mind1 am én szeretem SP-t de ez a szám nem tetszik sorry...
2011. március 15. 20:32
Nem tetszik.Mondjuk nem is bírom igazán a srácot egyáltalán.Már bocsika.
2011. március 15. 21:37
Kifejezetten utálom SPt, és csak azért halgattam meg a dalt, hogy összeírjak minden rosszat, de lelkem legeslegméjén kicsit tetszett! SPin*szt utálom, ki nem állhatom, az összes zenéjét utálom, de ez az agyonretusált videóklipp, ahol valószinű, hogy nem SP énekel (hogy férre ne értse senki ez egy poén)! 
Nah mindegy, ezután is utálni fogom, de most viccen kívül gratulálok a dalszerzőnek és a zene retusálóinak
! És gratulálok SPnek, hogy hangja semmi, de milyen sikeres...
Nah mindegy, ezután is utálni fogom, de most viccen kívül gratulálok a dalszerzőnek és a zene retusálóinak
2011. március 20. 13:11
|
Alexandra15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 141090 offline
|
Nagyon jó a dal!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: