Nekem tetszett az alapötlete ,de a végé nem, inkább valami tudományosabb magyarázat kellett volna, vagy magyarázatnak egy újabb rejtély.
Knowing / Képlet (2009)
2011. március 12. 18:08
Vélemények a filmről?
Nekem tetszett az alapötlete ,de a végé nem, inkább valami tudományosabb magyarázat kellett volna, vagy magyarázatnak egy újabb rejtély.
2011. március 12. 22:24
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
1959-ben, egy iskolai avatóünnepségén elteszik a gyerekek elképzelt jövőt ábrázoló rajzait. Van köztük egy, amelyik nem rajzot, hanem véletlenszerűnek tűnő számsorokat tartalmaz. Ötven évvel később diákok elemzik a gyermekrajzokat. A kislány által írt számok Calebhez kerülnek, aki megmutatja azt az apjának, a híres asztrofizikusnak. John Koestler megdöbbenve fedezi fel, hogy a számok dátumokat jelentenek, amelyek a világot sújtó nagy katasztrófák időpontját jelzik. A számsort összeállító kislány lánya, Diana segítségével, Koestler versenyt fut az idővel, hogy megakadályozza a végső katasztrófát.
1 felhasználónak tetszik:
Heetella
2011. május 02. 15:07
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Jó film volt
2011. május 02. 15:09
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Anyum látta egyszer , de neki nem tetszett
Én még nem láttam
Én még nem láttam
2013. december 09. 19:47
|
|
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline
|
Nekem nagyon tetszett a film.Nem mondanám,hogy ijesztő,inkább csak a feszültség keltésben nagyon jó.Először nem akartam megnézni,de anya rábeszélt.Nem bántam meg.A vége meg lehetett volna kicsit izgalmasabb.Azt egy kicsit elcseszték a többi részével nekem semmi bajom.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.