sziszuska29
Nem kötekedésből,de Éva akár megérdemelte akár nem... Te sem örülnél neki ha elvennék a te cuccodat nem?
És nem értem mért kell védeni Bécit... vagy akár Alekoszt... Nem is ismeritek őket csak a tvben látjátok és képesek vagytok ezekért veszekedni.
VV4: Béci meglopta Évát
2011. március 12. 17:33
|
|
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. március 12. 17:38
PinkPrincess!
Egyetértek, pont azon gondolkoztam az előbb, h ha nézzük is, miért nem tudunk pártatlanok maradni
Én se tudnám, hiába próbálnám. Meg sztem ez olyan dolog, h bár valszeg megjátszák magukat, ez kell az embereknek...de nem tudhatjuk, mi az igazság, hisz ott volt Szandika esete is, most rengetegen nekiugrottak, és kétszínűnek tartják :/
Lehet h más is "lopott" mástól, csak abból nem lett hír...
Egyetértek, pont azon gondolkoztam az előbb, h ha nézzük is, miért nem tudunk pártatlanok maradni
Lehet h más is "lopott" mástól, csak abból nem lett hír...
2011. március 12. 17:40
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
huha....ezert a pokol legmelyebb bugyraban a helye
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. március 12. 17:40
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
legalabb is igy fogjak fel
2011. március 12. 17:43
Ev Bry! Hónapok óta az összes való világ adást megnéztem, és a videót is láttam, és Béci lopott, az pedig hogy nevetett még szánalmasabbá teszi az esetet, hiszen ezek szerint még csak bűntudata sem volt!
2011. március 12. 18:01
Remélem Szandika ma este győztesen tér vissza, így elkezdődhet a Rácztalanítás.
2011. március 12. 18:16
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
nekem8,h mit csinál évával
2011. március 12. 18:16
Ez már mindennek a határa most már nagyon elegem van ebből a hülye Béciből kieshetne a francba!!!!!!!!!
2011. március 12. 19:00
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
cseh.reni: egyetértek!!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.