Milyen gyakran iszol alkoholt?
2011. augusztus 09. 17:03
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Nagyon ritkán iszom, mivel én alkohol nélkül is nagyon jól érzem magam
Egyébként egy kis édes vörösbort kéne innom minden este az orvos javaslata miatt...
2011. augusztus 10. 16:29
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Én egyáltalán nem szoktam inni. Jó még csak 16 vagyok, de remélem megtartom ezt a jó szokásomat.
2011. augusztus 10. 16:38
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Nem igen iszom alkoholt és szerintem eléggé rossz felfogás, aki azt mondja, hogy csak alkohollal tudja jól érezni magát. Őszintén, szeretek néha csokilikőrt inni - azt sem az alkoholtartalma miatt szeretem -, vagy egy kis vörösbort, de havonta maximum három kortyot iszok összesen, nem többet. Az a baj, hogy manapság a 13 éves kisgyerekek is istenesen berúgnak, úgy, hogy azt sem tudják, hol vannak, vagy hogy mit csinálnak, és ez igen elszomorító, legalábbis számomra. Én még mindig azon a véleményen vagyok, mindennek megvan a maga ideje, semmit nem kell siettetni, azonban a legtöbb gyerek ész nélkül iszik, mint a gödény. Igaz, azt mondják, a vörösbor vérképző - és vérvétel után igen csak javasolt inni. Igazából azt sem értem túlzottan, aki azt mondja, hogy neki kell alkohol, ahhoz, hogy jól érezze magát. Ez igazán szomorú felfogás: szerintem, ha a társaság kiváló, ital nélkül is tud mulatni az ember, nem kell ahhoz bortól mámorosnak lennie. Régebben, aki vezetett, egy kortyot nem ivott, manapság meg, kb a full részegek ülnek kocsiba, és okoznak igen sokszor balesetet, még egy pohár pezsgő is lassítja sajnos az ember reflexeit, és ebbe senki nem is gondol bele.
2011. augusztus 10. 16:42
|
|
nessagirl95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 128344 offline
|
Nagyon ritkán iszom, csak fontos eseménykor egy pohárkával, s ügyelek arra, hogy ne tudjak megcsattanni...
2012. február 03. 22:49
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Bevallom én néha szoktam inni.Bulikban,vagy pl:karácsonykor,szülinapkor és szilveszterkor koccintani a családdal.De soha nem iszom részegre magam.Még soha nem voltam részeg,és nem is szándékozok kipróbálni azt,hogy milyen.
2012. február 04. 14:31
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
nem iszom alkoholt
2012. április 14. 12:17
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Bulikkor, osztálykirándulásokon, meg néha-néha itthon anyummal megiszunk egy pohár bort, de, hogy őszinte legyek, sosem voltam még részeg, mindig tudom, hogy hol a határ
Mondjuk én alkohol nélkül is olyan vagyok sokszor mint aki full részeg
Mondjuk én alkohol nélkül is olyan vagyok sokszor mint aki full részeg
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2012. május 24. 12:50
Biztos nagyon konzervatív lehetek gyerekek, de nagyon megvetem az alkoholt. Amikor gyerek voltam, akkor néha-néha ittam egy-egy kortyot különböző italokból, hogyha ittak mellettem, de egyébként messziről kerülöm ezt a fajta szenvedély cikket. Semmit nem tudok meginni, szó szerint semmit. Amikor a kezembe adják, akkor sem megy egy kortynál több. Legyen az bor, pezsgő, vagy bármilyen likőr. Képtelen vagyok meginni, így ebből okulva sokszor már inkább üdítővel, vízzel koccintok alkalmakkor is vagy odaadom a páromnak, hogy igya meg, mert nekem aztán nem kell. Meg alapból is félek alkoholt inni, mert a migrénes fejfájásaimra sokszor gyógyszert veszek be, és tudni illik az alkohol + gyógyszer kombináció nem okoz jó eredményt. Lényeg, kerülöm az alkoholt és csak akkor iszok, ha nagyon muszáj.
2012. május 28. 07:12
Soha.
De biztos, ha nagyobb leszek iszok persze akkor is majd csak ünnepekkor.
2012. szeptember 09. 22:10
|
|
marika1997:$Selenator:$ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 2666 Csatolások: 36 Azonosító: 129254 offline
|
Zsíros étel után muszáj innom egy-két kortyot, mivel ha nem iszok, elrontom a gyomrom, de akkor is vörösbort iszok, egyébként mást nem szoktam, csak szilveszterkor pezsgőt, de nem sokat.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.