Egy újabb Sims rajongó csatlakozik hozzátok személyemben és úgy keztem ell játszani ezzel a játékkal, hogy körülbelül 1-3.-os lehetem és a tesóm valakitől hozott cédéket játékokkal és akkor még nem tudtam de már tudom, hogy a Sim hajótörötti krónikák volt nagyon sokat játszottam vele bár nem ismertem nem tudtam mit kell benne csinálni mert angol volt de azért játszottam és kedvenc játékomá vált.Aztán valami módon nem volt már a gépen és el is felejtettem aztán késöbb esembe jututt , hogy van ez a játék kicsit utána néztem és többet meg tudtam róla kértem a tesóm, hogy töltsön le mert itt nálunk nem nagyon kapni cd-ben csak ukránul az meg hát...

de töltöt elóször ketőtt ami nem menrt de szintén késöbb rájöttem, hogy azért mert az kiegészitő volt aztám meginet elfelejtettem és meginet esembe jutott és már játszottam a Sims 2 kertvárosi krónikákal a Sims 2 állatos krónikákkal....
És most Sims 4 alapjátékkal játszok de nagyon szeretném kipróbálni a 3-mast is.Én nagyon szeretem ezt a játékok már a szivemhez nőtt
Ezen kivűl lenne kettő kérdésem remélem valaki tud segiteni
1.Az, hogy a Sims 4-ben, hogy lehet egyedi tartalmakat késziteni mert nagyon szeretnék és sehol sem találom a választ.Elég egy oldal is ahol le irja magyaruk csak legyen valami?
2.Az, hogy Sim 4-ben milyen kódott kell beirni ahoz, hogy a szükségleteket leállitsuk?