Starity

The Sims 1| The Sims 2| The Sims 3| The Sims 4

27 oldal 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 14. 13:58 #421
- törölt felhasználó -    
Én hatalmas Sims-fan vagyok (már ha van ilyen smileeee.gif), 5-6 éves korom óta imádom. A The Sims 2-vel kezdtem, manapság inkább a The Sims 3-mal játszom. Mindkettőnek tetszik a grafikája, de a Sims 1-nek sem rossz, hiszen ez a maga idejében hatalmas mérföldkőnek számított a videójátékok világában. A The Sims 4 grafikájával viszont még nem békéltem meg, nem nagyon tetszik... Szerintem a korábbiakhoz képest ezzel a játékkal kicsit visszacsúsztak a fejlesztők, ha egy kicsit több időt fordítanak rá, talán még fejlettebb lehetne a még amúgy meg sem jelent játék. Néztem a YouTube-on mindenféle promóciós videót a game-mel kapcsolatban, de nekem annyira nem jön be. A legjobb a véleményem szerint a The Sims 2, arra fordították a legtöbb időt az 1 mellett. A 3-mat kicsit összecsapták, de az is nagyon jó. A 4 viszont... hagyjuk smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: rammievengeance, Lizania
2014. június 14. 14:07 #422
- törölt felhasználó -    
Nem rég olvastam róla, hogy már van Sims4, és én komolyan most így hirtelen nem vágyom rá, mert annyira jól elvagyok a 3-mal, halmozon a kiegészítőket és akkor mindennek vége, ha elkezdem a 4-et
2014. június 15. 08:02 #423
Empress
Empress
assassins™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Állítólag a Sims 4-nek olyan lesz a motorja mint a Sims 2-nek ,hogy mások is tudjanak vele játszani.
2 felhasználónak tetszik: rammievengeance, Lizania
2014. június 15. 14:46 #424
- törölt felhasználó -    
Kinek mi a kedvenc kiegészítője és melyik játékhoz? (=
Nekem:
TS2: Pets, Seasons, Apartment Life
TS3: Pets, Seasons, Late Night, Supernatural
2014. június 15. 16:04 #425
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
Idézet (Empress @ 2014.06.15. 08:02)
Állítólag a Sims 4-nek olyan lesz a motorja mint a Sims 2-nek ,hogy mások is tudjanak vele játszani.

Nem lenne rossz, nekem szimpatikusabb is úgy a játék. laugh.gif
2014. június 16. 14:37 #426
- törölt felhasználó -    
Szóval a Sim 1 nincs meg. A Sims 2 magyarul van meg. A Sims 3 az a legjobb, de nekem angolul van meg. sad.gif
2014. június 19. 08:13 #427
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Idézet (RockMe @ 2014.06.15. 14:46)
Kinek mi a kedvenc kiegészítője és melyik játékhoz? (=
Nekem:
TS2: Pets, Seasons, Apartment Life
TS3: Pets, Seasons, Late Night, Supernatural

Én csak a 2-höz tudok érdemben hozzászólni, mivel csak azzal játszom és engedd meg, hogy magyarul mondjam a címeket, mert angolul nem tudom blush.gif Szóval a 2-ben nekem nagy kedvencem az Egyetem. Alig van olyan simem akit ne küldenék el oda, mivel szerintem kijár nekik az okosodás, az életük része. Szeretem még a Jó utat!-ot, bár ritkán van idő elmenni nyaralni, de élmény mindig smileeee.gif Az Évszakok alap kedvenc, Virágvége miatt is, és a Nagyvárosi élet meg az apartmanozás és Bellavára miatt favourit, mivel mindig meggyűlt a bajom azzal, hogy a sok családnak kicsi a város.
2014. június 23. 03:05 #428
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Én is nagy The Sims-rajongó lennék, még 2000 környékén kezdtem a legelső Sims-szel és őszintén szólva elfogultság és a nosztalgia rózsaszín szemüvegének viselete nélkül állítom, hogy még mindig az a legjobb Sims játék. Igaz, hogy senki sem öregszik benne, és ezért a gyereknevelés is kezdetleges formában található meg benne, de igazi kihívást jelent feljutni a karrierlétra tetejére vagy szupersztárrá válni és a humora valami zseniális (szegény Tragic Clownon a mai napig halálra röhögöm magam, na meg a maradi Miss Crumplebottom, aki megcsapkod a táskájával, ha közterületen csókolózol... LOL). Amiket utálok ebben a játékban, azok a kisbabák, képtelenség őket felnevelni anélkül, hogy valamelyik szülő el ne veszítené miatta az állását és nonstop bőgnek, ááá. :'DDD A Sims 2-vel anno rengeteget játszottam, jó volt látni, hogy a Sims játékoknak továbbra is megvan az a jó beteg humora, az űrlények megjelenését hatalmas ötletnek tartom őszintén szólva, és nagyon élveztem benne családot nevelgetni. Egyszerű bajom a Sims 2-vel, hogy az huszonpár nap, ameddig Simed felnőtt, kutya fülére sem elég, nemhogy még feljuttasd a karrierlétra tetejére és még mellette élni is hagyd szerencsétlent, hogy mást is tudjon csinálni... A Sims 2 kiegészítőit sokáig nem tudtam kipróbálni, mostanában meg annyira nincs kedvem hozzájuk, lehet, majd egyszer arra is szakítok időt. A Sims 3, mikor megjelent, annyira nem tetszett, elég sótlannak találtam az előző két játékhoz képest, ráadásul minden egyes Sim arca ugyanúgy néz ki valahogy, ez máig idegesít... A kiegészítőivel együtt jobban tetszik a játék, kihagyták belőle a Sims 2 idegesítő részleteit (pl a milliónyi eldobált pelenkát és cumisüveget, na meg hogy gyermekeid évmilliókig írják a házit, de csak ha jókedvük van) és tetszik, hogy sok-sok felfedezhető dolog van benne, viszont igazából túlságosan is könnyű játék és ott van a tetejébe a hírhedt Error Code 12 mentéshiba, ami rengeteg dühödt pillanatot okozott számomra, amíg meg nem oldottam egy trükkel, amire értelmes, jól programozott játék esetében nagyon nem lenne szüksége az ember lányának... Szóval mivel már nem veszik el a játékállásom már 20 perc játék után, most már boldogan fedezgetem fel a játék lehetőségeit minden probléma nélkül. Tetszik a kincskeresés meg a sok különböző faj, meg néha a játék legegyszerűbb jelenetein is nagyon jól szórakozok, olyan aranyosak (pl mikor két tini tesó Simem nekiállt csak úgy együtt karaokézni, és rém hamisak voltak...). biggrin.gif A The Sims Medievalt is kipróbáltam, igen jópofa játék, nekem igencsak bejön. biggrin.gif Nagyon szerettem a papnőmmel szítani a rettegést a hívekben... XDD
2 felhasználónak tetszik: elavan2000, Lizania
2014. június 23. 09:43 #429
- törölt felhasználó -    
Imádom a Sims-et! biggrin.gif Most a Sims 2-vel játszok! smileeee.gif
2014. július 10. 14:09 #430
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Ha minden igaz akkor a Sims 4-ben nem lesznek medencék illetve csecsemők... huh.gif
2014. július 11. 19:16 #431
Lizania
Lizania
lied

Idézet (Empress @ 2014.07.10. 14:09)
Ha minden igaz akkor a Sims 4-ben nem lesznek medencék illetve csecsemők... huh.gif

Számomra a Sims 4 ezzel így és sok más miatt halott ügy. Kib@szottul hidegen hagy és fáj, hogy elcseszik a szériát sad.gif
2014. július 11. 19:45 #432
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324

Én szinte soha nem rakok medencét, szóval ettől még nem várom kevésbé, viszont érdekel, hogyan akarják akkor megoldani a szüléseknél a dolgot, mert azért nem egy tipegőt vagy gyereket fog megszülni egyből a sim, hiszen... hát hogyan szüljön akkora babát? rohog.gif Kicsit hülyén venné ki magát a dolog.
1 felhasználónak tetszik: Lizania
2014. július 11. 19:54 #433
- törölt felhasználó -    
A Sims 3 az baromi jó de a Sims 4(az előzetes alapján)nagyon rossz lesz. sad.gif
Most volt a csúcs pontjuk erre lerontják a Sims 4-el.Annyira kár érte... mad.gif sad.gif
2014. július 12. 01:30 #434
johanna92
johanna92
Bullshitter

Én pont hogy úgy tudom, hogy a TIPEGŐK (= toddlers) fognak hiányozni a Sims 4 alapjátékából. Ergo megszületik a csöpp baba és egy idő után nyomban iskolás gyerekké cseperedik, amolyan Sims 1 módra. XDDD Az első Sims-ben már ez is nagy dolog volt, tekintve hogy nem öregszenek a Simek (de ha valaki mindenáron fel akarja a növeszteni a kölkét, azt egy varázslattal megteheti a Makin' Magic-ben), de a Sims 4-ben már ultragáz, mikor már a 2-ben is alap volt, hogy egy csecsemőből tipegő lesz, nem pedig gyerek. :'DDD De hát persze a tipegők majd egy kiegészítőben totyognak majd be a képbe, mi sem természetesebb... biggrin.gif A medencékről meg annyit, hogy az is alap a legelső játék óta (bár én sem szoktam élni a lehetőséggel), ergo megintcsak fail... Kínos, hogy hogy próbálják kikotorni a pénzt a rajongók zsebéből ilyen piti húzásokkal, hogy félkész játékot adnak ki, és abban reménykednek, hogy majd a marha játékosok hátha megveszik a kiegészítőket a jobb játékélményért... rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Lizania, rammievengeance
2014. július 12. 08:28 #435
- törölt felhasználó -    
Ez a medence és tipegőelvonás szerintem hülyeség, egyáltalán nem tetszik. Egyébként pedig néztem Simkészítő videókat a 4-ben és bevallom őszintén ritka rossz. Végre eljutottunk a Sims 3-ban ahhoz a ponthoz, ahol a ruhákat, hajakat, bútorokat, stb. az ízlésünk szerint színezhettünk, és most a 4-ben ezt megvonták tőlünk. Mármint oké hogy lesz könnyebb simkészítés (gondolok a test és az arc funkcióira) de azért szerintem a mintalétrehozás volt eddig a legjobb a sims3-ban, mert olyan szabad teret adott, amit eddig nem kaptunk meg. Számomra így elsőre csalódás a 4, dehát majd meglátjuk a megjelenés után. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: johanna92
2014. július 12. 15:58 #436
Lizania
Lizania
lied

Én úgy veszem észre, hogy most próbáltak minden eddigi kifogásolnivalón javítani és még hiper szuperebbé tenni a simeket meg a házakat. Az építés lenyűgözött, a CAS is tök szép, itt van az, hogy már nem csak állva lehet beszélgetni, hanem bárkihez szólhatsz bármilyen testhelyzetben, többen is beszélhetnek és hangulatuk van a simeknek. Minden percben más. Állítólag már nem olyan buták, ha van egy ajtó és azon többen is kiakarnak menni, akkor nem kezdenek el toporzékolni. És a simek sem olyan lufifejűek, mint a 3-ban. Ellenben most komolyan ezek miatt mind, alap dolgokat akarnak tőlünk megvonni, amik fontosak?! Jó egy medencéért nem fogok sírni, megvagyok én anélkül is, de mostanában egy rakat tipegővel játszottam épp és gondolkodtam, hogy milyen rossz lehetett az 1-ben, hogy nem volt, mert milyen cukik és vajon a 4-ben, hogy fognak kinézni. Másrészt itt van, hogy csak angol lesz. Nem tudok angolul, szinte semennyire és nincs kedvem szótárazni akkor amikor kiír valami fontosat, miközben kb éhenhalnak a simjeim. Nagyon nem bulis. Ezek így együtt elvették a kedvem totálisan, mert alap dolgok. És letojom milyen hiper szuper, így elvagyok a 2-vel is inkább.
2014. július 12. 16:30 #437
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Lizania @ 2014.07.12. 15:58)
Én úgy veszem észre, hogy most próbáltak minden eddigi kifogásolnivalón javítani és még hiper szuperebbé tenni a simeket meg a házakat. Az építés lenyűgözött, a CAS is tök szép, itt van az, hogy már nem csak állva lehet beszélgetni, hanem bárkihez szólhatsz bármilyen testhelyzetben, többen is beszélhetnek és hangulatuk van a simeknek. Minden percben más. Állítólag már nem olyan buták, ha van egy ajtó és azon többen is kiakarnak menni, akkor nem kezdenek el toporzékolni. És a simek sem olyan lufifejűek, mint a 3-ban. Ellenben most komolyan ezek miatt mind, alap dolgokat akarnak tőlünk megvonni, amik fontosak?! Jó egy medencéért nem fogok sírni, megvagyok én anélkül is, de mostanában egy rakat tipegővel játszottam épp és gondolkodtam, hogy milyen rossz lehetett az 1-ben, hogy nem volt, mert milyen cukik és vajon a 4-ben, hogy fognak kinézni. Másrészt itt van, hogy csak angol lesz. Nem tudok angolul, szinte semennyire és nincs kedvem szótárazni akkor amikor kiír valami fontosat, miközben kb éhenhalnak a simjeim. Nagyon nem bulis. Ezek így együtt elvették a kedvem totálisan, mert alap dolgok. És letojom milyen hiper szuper, így elvagyok a 2-vel is inkább.

Amúgy szerintem az ne vegye el a kedved, hogy csak angol lesz, én nyolc-kilenc évesen, mikor az első Sims-szel játszani kezdtem, szintén alig tudtam angolul és egyáltalán nem volt akadály! biggrin.gif (És nem azért, mert hű de okos lennék... Sőt, le merném fogadni, hogy én anno igazából számítógépes játékokat játszva szereztem meg az alapozást a jelenlegi angoltudásomhoz blink.gif ) Az egyben egyébként szerintem egyáltalán nem volt rossz, hogy nincsenek tipegők, abban őszintén szólva én mindig türelmetlenül várom, hogy idősödjön már végre az az istenverte csecsemő, annyira idegesítő. x__x" (Hát hiába, az első Sims amúgy se törődik olyan nagyon sokat a gyerekekkel, mondjuk szerintem nagyon jópofák benne az iskolások XD)
2014. július 12. 16:37 #438
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.07.12. 16:30)
Amúgy szerintem az ne vegye el a kedved, hogy csak angol lesz, én nyolc-kilenc évesen, mikor az első Sims-szel játszani kezdtem, szintén alig tudtam angolul és egyáltalán nem volt akadály! biggrin.gif (És nem azért, mert hű de okos lennék... Sőt, le merném fogadni, hogy én anno igazából számítógépes játékokat játszva szereztem meg az alapozást a jelenlegi angoltudásomhoz blink.gif ) Az egyben egyébként szerintem egyáltalán nem volt rossz, hogy nin
csenek tipegők, abban őszintén szólva én mindig türelmetlenül várom, hogy idősödjön már végre az az istenverte csecsemő, annyira idegesítő. x__x" (Hát hiába, az első Sims amúgy se törődik olyan nagyon sokat a gyerekekkel, mondjuk szerintem nagyon jópofák benne az iskolások XD)

Sztem is idegesítők a csecsemők.Főleg a Sims 3-ban.Csak sírni tudnak.Minden ötödik percben.Hjaj...nem tudom.Végülis a Sims 4-et lehet,hogy angolul is érdemes lesz meg venni.Bár nem hiszem.
2014. július 12. 16:39 #439
- törölt felhasználó -    

De ez annyira kitolása.Medence nélkül megleszek.De igaz,hogy baromi idegesítőek a csecsemők nagyon furcsa lesz,hogy nem lesznek. sad.gif mad.gif wtf.gif
2014. július 13. 13:32 #440
Lizania
Lizania
lied

Idézet (Vámpírlány01 @ 2014.07.12. 16:39)
De ez annyira kitolása.Medence nélkül megleszek.De igaz,hogy baromi idegesítőek a csecsemők nagyon furcsa lesz,hogy nem lesznek. sad.gif  mad.gif  wtf.gif

Csecsemőkről amúgy nem volt szó, csak tipegőkről, de most akkor vagy lesznek és hirtelen gyerekekké válnak kihagyva a tipegőkort, vagy se tipegők se csecsemők nem lesznek. Az meg a szülést nézve érdekes lesz rohog.gif
27 oldal 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!