Jaaj Sims *,*
Hát én kb. 2 éve fedeztem fel, vagyis kezdtem el vele játszani (a Sims 2-vel), akkoriban azt hiszem akkoriban a Házi kedvencekig lehetett megkapni (? ebben nem vagyok biztos, rég volt már xD), de mindenesetre megszereztem az összes eddig megjelent kiegészítőt és IMÁDTAM! ♥ Egy idő után meguntam ugyan, de aztán rátaláltam az egyedi tartalmakra, újra és újra mindig visszajött a kedvem a játékhoz... Ahogy folyamatosan jelentek meg a kiegészítők, én úgy szereztem meg őket hogy tudjak már játszani, és hát jaj.

Igazán szerelmes lettem. A Sims 2 szériából az Évszakok az örök favorit <3. Ma már nem játszom a Sims 2-vel, de csak azért, mert nincs nálam a telepítőcédéje, ha nálam lenne, valószínűleg azonnal felraknám, mert a Sims 3 sajnos az én gépemen nem műkszik.
Aztán volt egy kb. fél éves kimaradásom, amikor tökre meguntam az egészet, és jött a Sims 3! Először elég fura volt, meg csúnyának tartottam az embereket, viszont a sétálgatós-bejárhatós szomszédságnak rohadtul örültem, már nagyon hiányzott nekem a 2-ből. Ezt azonban hamar meguntam, hiába kaptam meg még a hivatalos megjelenés előtt a játékot... de aztán ide is jöttek a kiegészítők: A világ körül, Álomállások, stb. A világ körült egyszerűen IMÁDTAM, főleg Kínát meg Egyiptomot, szegény Franciaországot mindig az utoljára hagytam xD. A Sims 3-ban azt szeretem a legjobban, hogy RENGETEG a lehetőség a játékban, akár hónapokig is el tudsz játszani egy családdal úgy, hogy nem unod meg (én sem untam, csak hát az a szemét szarakodni kezdett, és állandóan kilépdelt miután egy jó darabig eljutottam, úgyhogy megint "szünetet" tartok. Ám ha kijön a Nemzedékek, újrastartolok, remélem

), szóval nagyon sok mindent lehet csinálni.
Aztán most jött a Medieval. Először elég gáznak találtam, hogy nem volt magyar kiadás, de aztán elkezdtem vele játszani, és kellemes csalódás volt, mert alig kellett szótáraznom

. Ezt is imádom, de sajnos ez is megy a levesbe, mert állandóan újraindul tőle a gépem (mind a kettő, pff... biztos meg vagyok átkozva

). Remélem, egyszer majd kijön hozzá valamilyen normális patch ami kiküszöböli ezt a problémát, mert utánaolvasgattam, és nem én vagyok az egyetlen, akinek ez a problémája.
Na hát, hosszú voltam, de egyszerűen muszáj volt Simses 'pályafutásomat' részletezni

. Köszöntem ^^.
Ja és edit: amit én nagyon hiányolok a 3-ból, az az évszakok. Most két olyan kiegészítő is jön, amiben nincsenek évszakok (ám az az állatos mennyire jó már, istenem! lovak!!! végre!), de ezek után igazán csinálhatnának már évszakos kiegészítőt

.