VV4: Béci és Alekosz durván összevesztek
2011. március 12. 22:10
Egyetértek, Eveliin.1997! Én ugyan csak ma láttam, de pont a lényeget mutatták... Bécinek teljesen igaza van, sztem azért is így reagált, mert felment benne a pumba.
2011. március 13. 17:11
|
|
szilvi9422új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 143289 offline
|
szép volt Béci így tovább 1000-szer jobb vagy mint Alekosz. Hajrá!!!!
1 felhasználónak tetszik:
tayrina
2011. március 14. 10:55
|
|
tayrinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.22. Hozzászólás: 331 Csatolások: 2 Azonosító: 136968 offline
|
Nem igaz hogy az emberek ilyen negatívak.Most ŐSZINTÉN, mit lehet szeretni Alekba? A piát, a cigit, az értelmetlen, nem
összefüggő szövegét? Ébresztő emberek!!
Hajrá Béci!!
összefüggő szövegét? Ébresztő emberek!!
Hajrá Béci!!
2011. március 14. 14:14
Nem csipázom Bécit az tuti,de most mégnagyobb lapáttal rátett nálam az utálat fokon.
2011. március 18. 16:04
Na, mindegy, a lényeg az, hogy ha valaki mégis nézi a műsort, mondja már meg nekem, légyszi, mitől olyan jó arc az Alekosz nevű villaegyed? Szeretném megérteni a jelenséget. Nem látok benne semmi pozitívumot. Pasiként nulla, azt gondolom, értelmi és érzelmi intelligenciája nincs, soha nem is volt és soha nem is lesz. Körmondatokkal és hangzatos szavakkal operál, féltékeny és rosszindulatú, a nőkön egyedül a lyukakat becsüli, az egójától alig fér ki az ajtón, humora nincs. Ez a nyerő manapság? A Nép Hőse vagy mi?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.