Starity

Szimmetrikus az arca!

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. március 11. 01:16 #1
- törölt felhasználó -    
http://www.dlpom.com/AL/twohalves.jpg

Azt mondja a legenda, hogy azok az igazán gyönyörű emberek, akiknek szimmetrikus az arcuk a tükör két oldalára.
A kép ránézésre megszólalásig hasonlít Adamre, mintha nem photoshop tükrözés lenne. A két oldala szinte majdnem azonos a másikhoz. A két fél összeolvadt, és csinált egy arcot. Bámulatos, nem?
A vékony arc nőiességre utal, de ott van a széles állkapocs, ami erőt és férfiasságot sugároz. Ez a teszt szerint azt mutatja, hogy Adam kettős-személyiség, és az énjei gyakran harcolnak egymással. Van egy gyengédebb, visszafogottabb oldala, és egy határozott, sztáralkat is, aki pontosan tudja mit akar.
Érdekes tényfelállás.
Saját fordítás, mert érdekesnek találtam (:
11 felhasználónak tetszik: zsófi1997, kateblock, thunderbird, DisneyFan, LOVEAdam28, Mari, Czimbikee, cintia8597, Thora_90, DreamerGirl, MileyCyrus40
2011. március 11. 16:02 #2
- törölt felhasználó -    
Idézet (AliceCarror @ 2011.03.11. 01:16)
http://www.dlpom.com/AL/twohalves.jpg
Azt mondja a legenda, hogy azok az igazán gyönyörű emberek, akiknek szimmetrikus az arcuk a tükör két oldalára. 
A kép ránézésre megszólalásig hasonlít Adamre, mintha nem photoshop tükrözés lenne. A két oldala szinte majdnem azonos a másikhoz. A két fél összeolvadt, és csinált egy arcot. Bámulatos, nem?
A vékony arc nőiességre utal, de ott van a széles állkapocs, ami erőt és férfiasságot sugároz. Ez a teszt szerint azt mutatja, hogy Adam kettős-személyiség, és az énjei gyakran harcolnak egymással. Van egy gyengédebb, visszafogottabb oldala, és egy határozott, sztáralkat is, aki pontosan tudja mit akar.
Érdekes tényfelállás. 
Saját fordítás, mert érdekesnek találtam (:

Már én is hallottam erről az elméletről és szerintem lehet benne valami. A cikkben Tom Cruise és Johnny Depp fejét hozták fel példának. biggrin.gif Aszerint Tom arca szimmetrikus tehát elméletileg ő a helyesebb. Nos, nem tudom, nekem valamiért Johnny jobban bejön mint Tom és szerintem szebb is biggrin.gif rohog.gif
9 felhasználónak tetszik: s.t.a.r., AliceCarror, thunderbird, LOVEAdam28, Grace Benning, Mari, tothbianka, pillajunior, beybeei
2011. március 11. 18:39 #3
ciccmicc44
ciccmicc44
lucid dream(er).

Státuszthere is no Hell. do whatever you want
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3552
Csatolások: 162
Azonosító: 144878
jó kép, de én még nem hallottam ilyesmiről..mindenesetre érdekes dolog
1 felhasználónak tetszik: LOVEAdam28
2011. március 14. 09:10 #4
- törölt felhasználó -    
hát én nem hiszek ebben. Millió helyes pasi van, és különböző fejformájúak. Ez a Lambert meg úgy néz ki, mint egy meleg, Szóval. Nem hiszek ebben.
1 felhasználónak tetszik: BaByGaGa
2011. március 14. 19:43 #5
Lily14
Lily14
visszatérő vendég

Státusz~ Follow your dreams ~
Hozzászólás: 244
Csatolások: 15
Azonosító: 138855
Hát az tuti szebb akinek a szeme/szája ugyan olyan szögben dölt mint akinek egyik széle lefele a másik felfele görbül. Sztem igaz a legenda
2011. március 15. 15:49 #6
Alexiss
Alexiss
♥Dinnyéné♥

StátuszAlexiss még nem állította be a státuszát.:)
Hozzászólás: 1226
Csatolások: 137
Azonosító: 142159
de klassz érdekes biggrin.gif
2011. március 15. 15:52 #7
- törölt felhasználó -    
Idézet (Courtneyy @ 2011.03.14. 09:10)
hát én nem hiszek ebben. Millió helyes pasi van, és különböző fejformájúak. Ez a Lambert meg úgy néz ki, mint egy meleg, Szóval. Nem hiszek ebben.

Talán nem véletlenül. _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: BunnyGirl, Sally Sparrow, BaByGaGa, november23monday
2011. március 15. 15:57 #8
- törölt felhasználó -    
Egyébként meg nem hiszek ebben. Talán gyönyörű az, akinek szimmetrikus az arca, de az ilyenek engem érdekes módon taszítanak. Sokkal "szebb" egy olyan pasi, akinek nem tökéletes arca.
5 felhasználónak tetszik: DisneyFan, Alexiss, Sally Sparrow, Grace Benning, Mari
2011. március 21. 09:44 #9
Jessica77
Jessica77
♥Peace♥™

Státusz♥ Harry Styles ♥ LA ♥ BTR ♥ summer ♥
Hozzászólás: 2633
Csatolások: 0
Azonosító: 131949
csúcsok a képek!!! köszi wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
2011. március 24. 17:25 #10
- törölt felhasználó -    
Ebben én sem nagyon hiszek. Lehet valakinek szabályos az arca, ha nekem egyszerűen nem tetszik. Mondjuk ami túl szabályos az engem már zavar, ugyanis semmi sem túl tökéletes. Ki tudja, lehet, hogy Adam arca sem lenne tökéletes ennyi sminkkel. Meg tényleg úgy néz ki, mint egy meleg. Nekem nem az esetem.
2011. március 25. 20:16 #11
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2011.03.24. 17:25)
Ebben én sem nagyon hiszek. Lehet valakinek szabályos az arca, ha nekem egyszerűen nem tetszik. Mondjuk ami túl szabályos az engem már zavar, ugyanis semmi sem túl tökéletes. Ki tudja, lehet, hogy Adam arca sem lenne tökéletes ennyi sminkkel. Meg tényleg úgy néz ki, mint egy meleg. Nekem nem az esetem.

Nem csak úgy néz ki, hanem az is. rolleyes.gif Amúgy korábban, mikor jelentkezett az Idolra, még barna haja volt, és nem volt rajta smink sem. Ne tudd meg, milyen jól nézett ki. biggrin.gif
2011. augusztus 11. 15:23 #12
hörike
hörike
Winter *--*

StátuszI <3 Adam Lambert, Matisyahu, Jedward, Taylor Lautner, Seth MacFarlane
Hozzászólás: 3559
Csatolások: 30
Azonosító: 146816
Adam tényleg nagyon helyes. blush.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok