Lindsay Lohan elutasította a vádalkut
2011. március 11. 15:05
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Sajnálom őt ,de magát a gyanút és az egész herce-hurcát kevesen fogják elfelejteni.Évekig tartó makulátlan hírnév esetleg,de akkor már lehet hogy elfelejtik a szakmai körökben.
2011. március 11. 15:31
|
|
lysfan2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 671 Csatolások: 0 Azonosító: 145640 offline
|
Aki lop, annak büntetést kell kapnia, ezzel egyetértek. De ha belegondolok, h Lindz életét mennyire felkavarta ez az egész "celeb" dolog, és sztem a családja sem állt annyira mellette, meg alapból alig volt gyerekkora... :S Ezek miatt sajnálom. Az lenne a legjobb ha börtön nélkül is ráébredne, h változtatnia kell! Ha ez nem megy, akk lehet h nem ártana neki egy kis idő, h elgondolkozzon...
2011. március 11. 17:55
Lindsay már annyira a padlón van hogy már szerintem döntést se tud hozni..
2011. március 11. 18:00
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Nem tudom, hogy jól döntött-e, de a kikerült képeken (amik a videóból vannak kivágva) nem is látszik, hogy lopott volna. Szerintem tiszta hülyeség, hogy tudta volnba ellopni két eladó előtt is? Ez az egész már annyira nevetséges...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: