Miley nyomasztóan érzi magát Hannah miatt
2011. március 10. 15:17
|
|
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline
|
most gondolkodik??? Gondolkozhatott volna előtte mielőtt sztárt csinál Miley-ból
2011. március 10. 15:19
Akkor mért hagyta abba? Nem értem néha Mileyt... De ő tudja! De az apja is bátorította Mileyt, hogy jelentkezzen a szerepre...
2011. március 10. 15:20
ennek az embernek komolyan mondom fordítva pörögnek az agytekervényei. -__- ha nincs a hannah montana talán miley mögött nem állna ilyen karrier.
2011. március 10. 15:38
|
|
SellycicaMahomie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 4854 Csatolások: 2575 Azonosító: 139674 offline
|
Idézet (VampireDiariesFan @ 2011.03.10. 15:20)
ennek az embernek komolyan mondom fordítva pörögnek az agytekervényei. -__- ha nincs a hannah montana talán miley mögött nem állna ilyen karrier.
egyetértek
2011. március 10. 15:47
Mostanában nem értem Miley-t sem a családját...egyszer unja hannah-t, most meg hiányzik neki....amúúgy az apja intézte el hogy ő legyen a sorozat főszereplője (ugye ezért lehet abban is a neve miley, stb.) és most már bánja???
2011. március 10. 15:59
" örült volna, ha lányát nem választják ki erre a szerepre."
Szerintem meg nem örült volna, mert őszintén, hallott valaki azelőtt Billy Rayről? Mert szerintem nem sokan ismerték mint zenészt, mielőtt Miley híres lett. A sikerei nagy részét Mileynak köszönheti, ezt beláthatná.
Szerintem meg nem örült volna, mert őszintén, hallott valaki azelőtt Billy Rayről? Mert szerintem nem sokan ismerték mint zenészt, mielőtt Miley híres lett. A sikerei nagy részét Mileynak köszönheti, ezt beláthatná.
2011. március 10. 16:17
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Hogy is mondják? akkor tudjuk meg milyen fontos valami/valaki ha elveszítjük!
Miley is ezt élheti ált.
Eljött az az idő mikor ,,elhagyta" Hannah-t de 4 évig ezt csinálta! ez volt neki a biztonságot nyújtó hely
Fel a fejjel Miley
Miley is ezt élheti ált.
Eljött az az idő mikor ,,elhagyta" Hannah-t de 4 évig ezt csinálta! ez volt neki a biztonságot nyújtó hely
Fel a fejjel Miley
2011. március 10. 16:26
Mindenki jobban járt volna ha nem őt választják ki a szerepre. Amúgy Billy Ray kicsit magába nézhetne ő maga teszi tönkre a saját gyerekeit.
2011. március 10. 16:30
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
hát az apja sem százas... -.- Hannah miatt lett sikeres, és Hannah miatt szerették meg milliók Mileyt, ettől lett tényleg világhírű!!
2011. március 10. 16:43
gyász,hogy Kurt Cobain neve felmerült. Tiszta szégyen...nem kéne drámázni azért mert apuci pici lánya 'felnőtt' és nem lett belőle minta gyerek..de semmi szín alatt nem beszélhetünk tragikus sorsról
2011. március 10. 17:02
|
|
cheetahgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 29 Azonosító: 121237 offline
|
igazad van itsmedemz!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: