Ismét együtt a Blue, irány az Eurovízió!
2011. március 13. 10:53
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Én is szeretem az angol fiúbandákat, sokkal igényesebbek mint mondjuk az amerikaiak, hiába volt olyan híres a BSB is, hosszú távon nem nagyon működött, és a visszatéréseik se nagyon sikerültek...
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. március 13. 11:36
Idézet (Sellycica @ 2011.03.10. 08:14)
hát nem hallottam egy számot se tőlük de biztos jók lesznek
Biztos vagyok benne, hogy imersz tőlük legalkább két számot. Csak nem tudod, hogy jééé, azokat ők éneklik. Mondjuk tényleg elég gáz nem ismerni a Blue-t, de, ha meghallgattok tőlük pár számot, akkor tuti rájöttök, hogy ismeritek. Az utóbbi fél évben pl. a Rádió 1 nem egyszer adott régi Blue számokat. Aki netán úgy véli, hogy nem ismeri őket, akkor hallgassa meg a két Youtube-os linket! Tuti, hogy ismeritek őket. Még, ha nem is közvetetten, de közvetlenül a rádióból biztosan.
Blue - All rise (anno ezzel futottak be a fiúk)
Blue - One love (szerintem ez meg a másik legismertebb számuk. Rengetegszer adták őket a rádiókban.)
Szerintem képtelenség, hogy valaki ne ismerné legalább egy számukat. Szerintem ezeket még a Selena, Miley, Bíbőr 10-14 évesek is ismerik. Manapság is játsszák a dalaikat. Legalábbis az utóbbi fél évben hallottam egy párszor az All rise-t a Rádió 1-en, de valamelyik nap a One love-ot adták le. Imádnám őket még jobban, ha visszatérnének. De remélem ugyanolyan színvonalasan fognak visszatérni, mint amilyen színvonalasan elváltak a Curtain Falls számukkal a Blue-tól. Ezt is tutira ismered.
Blue - Curtain Falls
2011. március 13. 12:41
Idézet (Gabor28 @ 2011.03.09. 21:01)
Akkor Nagy-Britannia benne lesz az első 5-ben tuti. Az ismertség miatt biztos, hogy sokan fognak rájuk szavazni...
Én attól tartok hogy Jedward nyer
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.