Ismét együtt a Blue, irány az Eurovízió!
2011. március 09. 21:05
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
A kép alapján pöppet elhanyagolták magukat. Vagy csak én látom így? Régen az én kedvenc Duncanem olyan volt, mint William Levy, csak az angol énekesnek csöppet szebb arca volt. De a hangjuk biztosan a régi és nagyon drukkolok nekik. Imádom őket és tényleg cinkes, ha valaki nem ismeri őket...
2011. március 10. 08:48
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Na ne már, hogy nem ismeritek a One Love-ot, az Elton John-os Sorry seems to be the hardest word-öt, vagy a U make me wanna-t.
Egyébként Perlita, szerintem a kép alapján nagyon is jól néznek ki, nekem Duncan most jobban tetszik, mint anno, na és persze Lee
Örülök neki, hogy kikupálta magát és elfelejtette azt a borzalmas frizut amivel nemrég járkált.
Egyébként Perlita, szerintem a kép alapján nagyon is jól néznek ki, nekem Duncan most jobban tetszik, mint anno, na és persze Lee
2011. március 10. 15:07
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
már úúúúgy hiányoztak
2011. március 11. 10:06
|
|
anduska14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.14. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 120228 offline
|
A most 12-13 évesek nem hiszem, hogy nagyon emlékeznének rájuk. Amikor én voltam annyi, barátnőimmel mennyire szerettük őket. Most meg is hallgattam néhány számukat. Még mindig jók
2011. március 11. 11:59
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Jaj, most számoltam ki én is, hogy amikor megjelentek a köztudatban, 14 éves voltam...
Imádtam őket, de én még most is, ma mutatják be az Eurovíziós dalukat! Már nagyon várom...
Imádtam őket, de én még most is, ma mutatják be az Eurovíziós dalukat! Már nagyon várom...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: