Beyoncé Knowles, aki manapság az egyik legsikeresebb R&B-sztár, elárulta, hogy soha nem álmodott ekkor sikerről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Beyoncé nem számított ekkora népszerűségre
2011. március 09. 18:33
2011. március 09. 18:37
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
en szeretem es orulok hogy ujabb es ujabbat akar
2011. március 09. 18:39
én nem kedvelem,nem tudom miért.van pár jó száma de onnantól kifújt.
2011. március 09. 18:42
Beyoncé <3
Nagyon tehetséges imádom leszámítva a 1-2 botrányt
Nagyon tehetséges imádom leszámítva a 1-2 botrányt
2011. március 09. 18:54
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Nekem mostanában nem tetszik a zenéje. A Destiny's Child-al még jó zenéket csináltak. A Dangerously In Love albuma is nagyon jó volt, meg utána még a B'Day is, de mostanában már nem tud újat mutatni és egyre jobban eltucatosodik ő is. Már egyre kevésbé kedvelem. Meg megmondom őszintén az is eléggé zavar, hogy most a sok vivaimádó körében ennyire felkapott lett
Szerintem a testvére sokkal tehetségesebb, csak mivel ő nem kommersz, ezért nincs annyira felkapva a sok kislány körében (ami végülis nem is annyira nagy baj) és nem ismerik el. Mikor az R&B királynőjének nevezik, meg hasonlók, attól én ki vagyok akadva. Nála milliószor tehetségesebb és jobb R&B énekesnők vannak, nem is kevesen. Ha pl. Aaliyah élne, akkor sokkal nagyobb sztár lenne mint ő (mondjuk szerintem így is nagyobb
) hogy csak egy nevet említsek. Ettől függetlenül szimpatikus meg minden, a hangja is nagyon jó, de sosem lesz számomra a legnagyobb R&B énekesnők között, a mostani zenéitől meg egyenesen rosszul vagyok.
2011. március 09. 18:57
Idézet (janet7 @ 2011.03.09. 18:54)
Nekem mostanában nem tetszik a zenéje. A Destiny's Child-al még jó zenéket csináltak. A Dangerously In Love albuma is nagyon jó volt, meg utána még a B'Day is, de mostanában már nem tud újat mutatni és egyre jobban eltucatosodik ő is. Már egyre kevésbé kedvelem. Meg megmondom őszintén az is eléggé zavar, hogy most a sok vivaimádó körében ennyire felkapott lett
Szerintem a testvére sokkal tehetségesebb, csak mivel ő nem kommersz, ezért nincs annyira felkapva a sok kislány körében (ami végülis nem is annyira nagy baj) és nem ismerik el. Mikor az R&B királynőjének nevezik, meg hasonlók, attól én ki vagyok akadva. Nála milliószor tehetségesebb és jobb R&B énekesnők vannak, nem is kevesen. Ha pl. Aaliyah élne, akkor sokkal nagyobb sztár lenne mint ő (mondjuk szerintem így is nagyobb
) hogy csak egy nevet említsek. Ettől függetlenül szimpatikus meg minden, a hangja is nagyon jó, de sosem lesz számomra a legnagyobb R&B énekesnők között, a mostani zenéitől meg egyenesen rosszul vagyok.
Teljesen igazad van!!
2011. március 09. 19:24
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Imádom beyoncé-t:D
(L) és nekem tetszenek a számai!
(L) és nekem tetszenek a számai!
2011. március 09. 19:44
sztem nagyon jo a hangja, bár a mostani számaiban kezd más irányba menni mint régen!!!
mármint sztem
mármint sztem
2011. március 09. 19:51
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: