Beyoncé Knowles, aki manapság az egyik legsikeresebb R&B-sztár, elárulta, hogy soha nem álmodott ekkor sikerről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Beyoncé nem számított ekkora népszerűségre
2011. március 09. 18:33
2011. március 09. 18:37
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
en szeretem es orulok hogy ujabb es ujabbat akar
2011. március 09. 18:39
én nem kedvelem,nem tudom miért.van pár jó száma de onnantól kifújt.
2011. március 09. 18:42
Beyoncé <3
Nagyon tehetséges imádom leszámítva a 1-2 botrányt
Nagyon tehetséges imádom leszámítva a 1-2 botrányt
2011. március 09. 18:54
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Nekem mostanában nem tetszik a zenéje. A Destiny's Child-al még jó zenéket csináltak. A Dangerously In Love albuma is nagyon jó volt, meg utána még a B'Day is, de mostanában már nem tud újat mutatni és egyre jobban eltucatosodik ő is. Már egyre kevésbé kedvelem. Meg megmondom őszintén az is eléggé zavar, hogy most a sok vivaimádó körében ennyire felkapott lett
Szerintem a testvére sokkal tehetségesebb, csak mivel ő nem kommersz, ezért nincs annyira felkapva a sok kislány körében (ami végülis nem is annyira nagy baj) és nem ismerik el. Mikor az R&B királynőjének nevezik, meg hasonlók, attól én ki vagyok akadva. Nála milliószor tehetségesebb és jobb R&B énekesnők vannak, nem is kevesen. Ha pl. Aaliyah élne, akkor sokkal nagyobb sztár lenne mint ő (mondjuk szerintem így is nagyobb
) hogy csak egy nevet említsek. Ettől függetlenül szimpatikus meg minden, a hangja is nagyon jó, de sosem lesz számomra a legnagyobb R&B énekesnők között, a mostani zenéitől meg egyenesen rosszul vagyok.
2011. március 09. 18:57
Idézet (janet7 @ 2011.03.09. 18:54)
Nekem mostanában nem tetszik a zenéje. A Destiny's Child-al még jó zenéket csináltak. A Dangerously In Love albuma is nagyon jó volt, meg utána még a B'Day is, de mostanában már nem tud újat mutatni és egyre jobban eltucatosodik ő is. Már egyre kevésbé kedvelem. Meg megmondom őszintén az is eléggé zavar, hogy most a sok vivaimádó körében ennyire felkapott lett
Szerintem a testvére sokkal tehetségesebb, csak mivel ő nem kommersz, ezért nincs annyira felkapva a sok kislány körében (ami végülis nem is annyira nagy baj) és nem ismerik el. Mikor az R&B királynőjének nevezik, meg hasonlók, attól én ki vagyok akadva. Nála milliószor tehetségesebb és jobb R&B énekesnők vannak, nem is kevesen. Ha pl. Aaliyah élne, akkor sokkal nagyobb sztár lenne mint ő (mondjuk szerintem így is nagyobb
) hogy csak egy nevet említsek. Ettől függetlenül szimpatikus meg minden, a hangja is nagyon jó, de sosem lesz számomra a legnagyobb R&B énekesnők között, a mostani zenéitől meg egyenesen rosszul vagyok.
Teljesen igazad van!!
2011. március 09. 19:24
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Imádom beyoncé-t:D
(L) és nekem tetszenek a számai!
(L) és nekem tetszenek a számai!
2011. március 09. 19:44
sztem nagyon jo a hangja, bár a mostani számaiban kezd más irányba menni mint régen!!!
mármint sztem
mármint sztem
2011. március 09. 19:51
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: