Avril Lavigne feldolgozta Ke$ha dalát
2011. március 09. 18:40
mindkettejüket imádom, de valahogy ez a stílus nem olyan Avril-es. ettől függetlenül jól énekli, és nagyon tetszik.
2011. március 09. 18:41
egyébként Holly Keller:
tegnap jelent meg az albuma de mindegy.
tegnap jelent meg az albuma de mindegy.
2011. március 09. 18:46
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
hát avril hangját nem lehet összehasonlítani kesháéval .. nekem nagyon tetszik jó a hangja és angyon tehetséges avril főleg h összes dalát ő írta GL ről
persze az eredeti pörgősebb
2011. március 09. 18:48
Az összes dalát ő írja.. gyerekek ez nem semmi.. nekem sokkal jobban tetszik mint Keselyűé és ő << élőbe >> énekli
1 felhasználónak tetszik:
Lisa Veronicas
2011. március 09. 18:53
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Na!!! 1000szer jobb!! Kesha csak nyávog összevissza...Av 1000szer tehetségesebb mint kesha!!! Av a saját számait énekli és nem nyafizza szét...mivel nem nyávog hanem énekel azért olyan mintha beszélne az elején....sztem
és amit kesha énekel nem is értem a szöveget xD Av legalább érthetőbben..öhmm...sokkal érthetőbben énekel...am meg ha Kesha híres lett a nyávogásával ezzel az erővel már az én nevemet is ismerné a világ!!lehet h csak az ország vagy csak egy megye...de akkor is!!
és amit kesha énekel nem is értem a szöveget xD Av legalább érthetőbben..öhmm...sokkal érthetőbben énekel...am meg ha Kesha híres lett a nyávogásával ezzel az erővel már az én nevemet is ismerné a világ!!lehet h csak az ország vagy csak egy megye...de akkor is!!
2011. március 09. 18:55
|
|
Strawberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 227 Csatolások: 207 Azonosító: 129539 offline
|
Nem értem miért mondjátok,hogy borzalmas...
Nekem jobban tetszik mint az eredeti,ahol Kesha-nak olyan torzított a hangja,hogy csak na...Avrilnek legalább tényleg van hangja.
Meg valaki írta,hogy "szánalmas és miért kell egymás dalait felénekelni miért nem tud sajátot írni?" - elolvastad a cikket? Épp azt írja,hogy Avril maga írta meg új albumára az összes dalt,és nem csak az új albumán vannak saját dalok de az előzőkön is sokat dolgozott. Másrészt meg miért lenne szánalmas,egy csomó énekes felénekli más dalát,kicsit átdolgozza ilyesmi,de ez ettől nem lesz szánalmas.
Nekem jobban tetszik mint az eredeti,ahol Kesha-nak olyan torzított a hangja,hogy csak na...Avrilnek legalább tényleg van hangja.
Meg valaki írta,hogy "szánalmas és miért kell egymás dalait felénekelni miért nem tud sajátot írni?" - elolvastad a cikket? Épp azt írja,hogy Avril maga írta meg új albumára az összes dalt,és nem csak az új albumán vannak saját dalok de az előzőkön is sokat dolgozott. Másrészt meg miért lenne szánalmas,egy csomó énekes felénekli más dalát,kicsit átdolgozza ilyesmi,de ez ettől nem lesz szánalmas.
2011. március 09. 18:58
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Nekem sokkal jobban tetszik mint az eredeti! Szerintem iszonyat jó lett.
Keshat alapból nem csípem,de ez.
És szerintem sem szánalmas,és attól mert nem valami pörgős méginkább tetszik.
2011. március 09. 19:41
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
keshánal nincs hangja! avrilnak jó!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.