A VV Gombi által újra ismertté tett Jól vagyok című nótát már több mint ötszázezren nézték meg az egyik videómegosztó portálon.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV4: Éliás Jr. szerint Laci fog nyerni
2011. március 09. 13:29
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Laci egyszer azt monta h ha o fogja megnyerni akkor kifog ulni az uj lakasanak teraszara es azon fog gondolkozni h hogyan is nyerhette meg..ha megnyerni akkor en is minden nyaron este kifogok ulni es azon gondolkozni h hogyan nyerhette meg..
2011. március 09. 13:30
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Éliás Jr. remek énekes. Csodálatos hanggal áldották meg az égiek. Megérdemelné, hogy sokkal többen ismerjék a nevét és elismerjék a munkásságát. Nem minden dalát szeretem, van, ami nekem "túl sok", de alapvetően nagyon kellemes zenei stílusa van. Értéket képvisel, nem úgy, mint a magyar zeneiparban tevékenykedők 90%-a!
2011. március 09. 13:41
Mindenkinek megvan a véleménye,neki is megvan,nekünk is...de szerintem teljesen esélytelen hogy Laci nyerné meg...aki elég alaposan kutat és figyel,annak egyértelmű hogy bőven vannak akiknek sokkal nagyobb rajongótáboruk van. Sőt,ami azt illeti,én kifejezetten nem kedvelem ezt a Lacit és szeretném ha kimenne végre...nekem már bőven elég volt az állandó főnökösödése és az hogy mindig meg akarja mondani a tutit.Egyébként szerintem Alekosz nyeri ezt meg.
2011. március 09. 14:26
Lacit BÁRKI viszi ki párbajozni (még Jerzy is) Laci kinn fog maradni, semmi esélye sincsen! Szerintem Alek lesz a befutó!!
2011. március 09. 14:34
Igen-igen mindenkinek más a véleménye erről,de nekem pontosan az,hogy a Laci az egy senki és soha nem fogja ezt a ValóVilágot megnyerni.De aztán kitudja.Szerintem Alekosz fogja megnyerni ami még szerintem igazságos is lenne.
♥
2011. március 09. 15:01
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (Micyke14 @ 2011.03.09. 14:51)
Ki ez az Eliás Jr?
Mint a hozzászólásomban kifejtettem, Éliás Jr egy nagyszerű, igényes zenét játszó, pazar hangú énekes! Csak gondolom nem elég eladható a kinézete ahhoz, hogy népszerűbb, közkedveltebb legyen. Pedig micsoda hangja van, istenkém!
2011. március 09. 15:23
Hahahahahhah! Laci? Kiválasztják , senki ellen sincs esélye. Alkosz , vagy Béci nyer!!!
2011. március 09. 15:39
Mollie! Háát ha szted a kétszínűség meg a csalás igazságos, akkor az szép, mondhatom -.-"
Egyébként erről a pasiról én sem hallottam még, de nem hiszem, h igaza lesz, majd meglátjuk
Hátha mégis
Egyébként erről a pasiról én sem hallottam még, de nem hiszem, h igaza lesz, majd meglátjuk
2011. március 09. 16:13
Akkor ez szep alom ..!! NEM is laci nyeri hanem Alekinnyo
2011. március 09. 16:13
Ennyi!Laci nem balhézik ezért nem szavaz rá senki!
Ha menne párbajozni rászavaznék mert ő a leginteligensebb és Alekoszt választották mikor Laci az!
Ha menne párbajozni rászavaznék mert ő a leginteligensebb és Alekoszt választották mikor Laci az!
2011. március 09. 16:45
Az biztos h LAci a legnormálisabb de mivel a nézőnek show kell ezért 3 lehetséges nyertes van, Alekosz és Béci
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: