Számítógépen meg szintén Aladdint nyomattam Tarzannal.
The Lion King (Az Oroszlánkirály) PC / DOS Game
2012. július 10. 19:19
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
Istenem,az első képkocka máig benne van a fejemben,de én is Nintendo-n játszottam,úgyhogy már hosszú évek óta nem is láttam ezt a játékot.De most leszedtem a pc-s változatot,remélem fog működni win7-en is.
2012. augusztus 14. 21:03
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
Idézet (Nina1D @ 2012.08.14. 18:51)
Én azt nem tudom hogy az 1 pályán hogyan lehet gurulni.

Először azt nyomod,h balra vagy jobbra akarsz gurulni és utána a lefelét is benyomod.Mindkettőt lenyomva kell tartani,de először az irány kell.
1 felhasználónak tetszik:
Nina1D
2012. augusztus 17. 00:01
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
|
Idézet (Nina1D @ 2012.08.16. 09:08)
Nem tom hogyan kell átjutni a 2. pálya végén. Pedig mindig azt csinálom amit a videóba és egyszerűen nem. :S 
Sally Sparrow leírta,hogy hogy kell
Idézet
Nekem az a módszer új, amit te mondasz.
Amikor a második strucc hátáról megérkezel a Szigetre, első dolgod, hogy a fán alul lévő magentás majmocskát átüvöltsd a másik irányba. Aztán irány az első rinó, aki felfejel a fára. Majmocskák dobálóznak, aztán ott találod magad a túlparton a fa tetején. Oda kell menni ehhez a magentás majomhoz is, átüvölteni, aztán leugrani, és a rönkökön visszaugrándozni az első Szigetre. Megint odamenni az első orrszarvúhoz, és felfejelteted magad a majmok közé. Amikor megérkezel a majmot át kell üvölteni megint csak, majd lejönni a fáról. Az alsó szinten lévő majmócát is vissza kell üvölteni. Első rinocérosszal felfejelteted magad, és át fognak dobni egyből a zsiráf fején túlra. És kezdődik a következő pálya.
Amikor a második strucc hátáról megérkezel a Szigetre, első dolgod, hogy a fán alul lévő magentás majmocskát átüvöltsd a másik irányba. Aztán irány az első rinó, aki felfejel a fára. Majmocskák dobálóznak, aztán ott találod magad a túlparton a fa tetején. Oda kell menni ehhez a magentás majomhoz is, átüvölteni, aztán leugrani, és a rönkökön visszaugrándozni az első Szigetre. Megint odamenni az első orrszarvúhoz, és felfejelteted magad a majmok közé. Amikor megérkezel a majmot át kell üvölteni megint csak, majd lejönni a fáról. Az alsó szinten lévő majmócát is vissza kell üvölteni. Első rinocérosszal felfejelteted magad, és át fognak dobni egyből a zsiráf fején túlra. És kezdődik a következő pálya.
2012. október 11. 20:05
|
bomaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.11. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 187549 offline
|
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy hogyan lehet az ellen felet átdobni magad fölött.(Amikor már nagy a szimba).Egyszer tudtam megcsinálni, de akkor is véletlenül.
Valaki megtudná mondani, hogy hogyan lehet az ellen felet átdobni magad fölött.(Amikor már nagy a szimba).Egyszer tudtam megcsinálni, de akkor is véletlenül.
2012. október 23. 16:06
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (boma @ 2012.10.17. 18:33)
Sikerült!!
Végre végig vittem!
Az ucsó pályán sokat szórakoztam, de végüli sikerült zordont lehajítani.
Végre végig vittem!
Az ucsó pályán sokat szórakoztam, de végüli sikerült zordont lehajítani.
Mázlista.
2012. október 23. 18:46
|
zsuzska1234új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.23. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 188192 offline
|
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Szeretnék megtalálni 2 régi játékot az egyik az Aladdin a másik a Prehistorik lenne. (Dos formátumban már sikerült megtalálni) Ha valaki segítene azt nagyon meg köszönném...
2012. október 24. 17:52
|
zsuzska1234új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.23. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 188192 offline
|
Nagyon- nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!
2012. november 08. 18:21
|
bomaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.11. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 187549 offline
|
Rá jöttem hogyan kell átdobni a fejem felett.Elég bonyolult
Akkor kell nyomni a SHIFT+SPACE billentyű kombinációt, ha az ellenfél közvetlen közelében vagyok és az éppen liheg.
Akkor kell nyomni a SHIFT+SPACE billentyű kombinációt, ha az ellenfél közvetlen közelében vagyok és az éppen liheg.
2012. november 17. 21:54
|
tami9412új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 189892 offline
|
Idézet (boma @ 2012.11.08. 18:21)
Rá jöttem hogyan kell átdobni a fejem felett.Elég bonyolult
hát nekem akkor se működik. vagy csak szimplán ugrik, vagy ordít . de átdobni az istenért se akarja
2012. november 18. 16:41
|
bomaúj tag |
|
Idézet (tami9412 @ 2012.11.17. 21:54)
hát nekem akkor se működik. vagy csak szimplán ugrik, vagy ordít . de átdobni az istenért se akarja 
Ja!Nekem a SHIFT az ugrás a SPACE meg az ütés.
2013. május 18. 20:47
|
Petrus 00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.16. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 202065 offline
|
Sziasztok !!! A The Lion King játék 2. pályáján nem tudok továbbjutni már rákerestem a megoldásra de nekem nem megy tudnátok segíteni vagy esetleg hozzá a kódot megadni !!! Köszi
2013. június 05. 08:04
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.03.09. 13:18)
Nem tudom, ki-hogy volt vele, de nekem kedvenc játékom volt (a Heart of Darkness-szel egyetemben), de sajnos soha nem sikerült végigvinnem a 8-as pályát, a csalós kód meg nálam valamiért sosem működött.
Kinek meddig sikerült elvinnie a játékot? (Kód nélkül)
Kinek meddig sikerült elvinnie a játékot? (Kód nélkül)
Ez nekünk is megvolt, én nem tudtam végigvinni, mert Zordon folyton legyőzött. De öcsémnek sikerült. XD
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.