Ez nem a Való Világ
2011. március 09. 16:13
Es...legalabb jo ..!! mar millio meg 1szer irtatok ide ki ....bocsi az ekezetert de nem magyar a laptopom ezert nem tudok vagyis igen de igy jobb
2011. március 09. 16:23
|
|
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline
|
Minek mégegyszer erről a témáról cikket írni?
Szerntem aki egy kicsit is épelméjű, az már az első adások alkalmával rájött, hogy nagyon sokminden meg van rendezve.
Engem viszont ez nem annyira zavar. Odaülök a TV elé és csak röhögök a sok csírán, de engem akkor is szórakoztat.
És szerintem ez a lényeg.
Szerntem aki egy kicsit is épelméjű, az már az első adások alkalmával rájött, hogy nagyon sokminden meg van rendezve.
Engem viszont ez nem annyira zavar. Odaülök a TV elé és csak röhögök a sok csírán, de engem akkor is szórakoztat.
És szerintem ez a lényeg.
2011. március 09. 16:36
|
|
mileyselenademivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 382 Csatolások: 1134 Azonosító: 135151 offline
|
Engem ez nem érdekel!
Én amit látok tetszik, aztán még nem érdekelnek a belső infok.
Majd miután vége a játéknak, TALÁN . ENNYI:)
Peace
Én amit látok tetszik, aztán még nem érdekelnek a belső infok.
Majd miután vége a játéknak, TALÁN . ENNYI:)
Peace
2011. március 09. 16:44
Ezt már mindenki tudta, aki nem naív. A "ValóVilág" egy megrendezett műsor( Amint megtudhattuk Gigi élő adásban beli elszólása miatt és Szandika figyelmetlensége miatt szintén élő adásban)
2011. március 09. 16:46
megmondom a tutit:P: ülök a tévé előtt nézem a vv-t és azt látom hogy vicces,érdekes és szórakoztató,épphogy nem arra gondolok hogy vajon ki lehet a beépített ember meg hogy mikor szólja el vki magát véletlenül...engem ezek hidegen hagynak...legyen vicces oszt jóvan
ha valakit érdekel olvassa csak ezeket a szerintem nagy marhaságokat,de kit tudja..lehet igazak,de én a feléig jutottam a cikknek és rájöttem hogy ez engem nem is nagyon érdekel ráadásul ez már meg volt irva egyszer azt elolvastam..elég is volt,köszönöm.
2011. március 09. 16:54
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Hát persze tök igazatok van. Dugjuk a homokba a fejünket és ne foglalkozzunk vele, hogy az egész egy hatalmas átverés. A csatorna meg közben bezsebeli a rengeteg pénzt egy kamu műsorral... Gratulálok Magyarország! Ez kell itt az embereknek.
És ha valaki rávilágít az igazságra még arról sem vesz tudomást a többség... Persze, mert ami a tv-ben van az biztosan igaz és ehhez az elképzeléshez makacsul ragaszkodni kell. -.- Igaza volt annak, aki azt írta, hogy ha élő adásban vallanák be, hogy színjáték az egész talán csak akkor hinnétek el vagy még akkor se. Arra már nem emlékszem ki írta, visszakeresni meg nincs kedvem, de teljesen igaz.
2011. március 09. 17:03
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Lehet, hogy hülye feltételezés, lehet, hogy csak én látok már rémeket, de mivan, ha ezek a véletlen elszólások a villalakóktól, nem is annyira véletlenek. Most gondoljunk bele, hogy felháborodik az egész ország, azonnal a VV-átverés a téma mindenhol és még azok is bele-bele néznek a műsorba - hogy találjanak benne valami kivetnivalót - akik alapból nem is néznék.
Ezzel az RTL is jól jár, a negatív reklám is reklám. És, ahogy olvasom itt a hozzászólásokat, valakit egyáltalán nem érdekel, hogy megrendezett-e a műsor, ígyis-úgyis nézi. Akkor meg semmi veszíteni valója nincs a csatornának. Sőt, még nyer is vele, hisz olyanok is beszélnek a VV-ről a hitelessége kapcsán, akit amúgy hidegen hagyna a dolog.
Ezzel az RTL is jól jár, a negatív reklám is reklám. És, ahogy olvasom itt a hozzászólásokat, valakit egyáltalán nem érdekel, hogy megrendezett-e a műsor, ígyis-úgyis nézi. Akkor meg semmi veszíteni valója nincs a csatornának. Sőt, még nyer is vele, hisz olyanok is beszélnek a VV-ről a hitelessége kapcsán, akit amúgy hidegen hagyna a dolog.
2011. március 09. 17:17
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Na jó ez azért elég szubjektív dolog, h kinek mi a véleménye erről a műsorról. Az igazat úgy se fogjuk megtudni, ilyen összeesküvés elméleteket szőni meg fölösleges, vagy is persze lehet, csak nem biztos, h azt fontos tudati mindenkivel. De rációt azért lehet látni a szövegbe
2011. március 09. 17:30
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
lesza*om az egész valóvilágot...ez a véleményem!
2011. március 09. 17:33
Nem is szoktam nézni mer ilyen ******** van benne meg ilyenek aztán kész-vége.
1 felhasználónak tetszik:
TYÜTYI2006
2011. március 09. 17:33
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
szerintem nincsenek itt beépített emberek.-.-
2011. március 09. 17:37
|
|
Becca Diamondvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 136 Csatolások: 102 Azonosító: 143285 offline
|
hát én már nem tudom.mindenki mást mond.szerintem az ért nem mindegyik vita "titkos feladat" bár tény hogy kicsit tényleg sok a veszekedés de hát akkor sem hiszem,hogy az egész megvan rendezve. bár ha dönteni kéne arról,hogy ki a ilyen "beépített ember" aki a legtöbb vitát szítja,az egyértelműen Éva.
2011. március 09. 17:48
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Az egeres dologra annyit: Azt, hogy beszökött, csak a Villalakók mondják, de közben ők is tudják, hogy úgy adták be nekik a szerkesztők, és ezt az egész világ tudja, de nem baj.
És szerintem is ez hülyeség... persze, hogy kapnak titkos feladatokat, hát csinálniuk kell valamit. Például amikor megviccelték Kasza Tibit, az is titkos feladat volt, csak ezt közölték is a nézőkkel, hiszen jól sikerült, plusz Kasza Tibiről van szó.
És szerintem is ez hülyeség... persze, hogy kapnak titkos feladatokat, hát csinálniuk kell valamit. Például amikor megviccelték Kasza Tibit, az is titkos feladat volt, csak ezt közölték is a nézőkkel, hiszen jól sikerült, plusz Kasza Tibiről van szó.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.