Az a hír járja, hogy a népszerű színész Charlie Sheen mindkét barátnőjét feleségül akarja venni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Két feleséget akar Charlie Sheen
2011. március 09. 12:44
2011. március 09. 12:48
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Ó, jajj. Váljék egészségére. Most nem azért, hogy bántsam, én egészen kedvelem őt és viccesnek tartom, de most komolyan megpróbálja beadni a népnek, hogy ő boldog? Alkoholista és rengeteg lelki problémája van. Egye fene, vegye el mindkettőt, mit bánom én, de legalább azt látná az ember, hogy valóban boldoggá teszi az akárhány felesége és egészségesen él. Szeretném, ha nem tenné tönkre magát egyre jobban, hogy nem süllyedne még ennél is mélyebbre...
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. március 09. 13:10
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (szavy @ 2011.03.09. 12:46)
Már rendesen a rosszullét kerülget attól, ha rá kell nézni erre az emberre. Minden oldalon ő és a prostijai jönnek szembe velem. 
Lebuktáááál
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. március 09. 13:43
|
|
Wanessaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 274 Csatolások: 0 Azonosító: 139646 offline
|
Bocsánat ,, dee ez a pasas csak a figyelmet akarja azzal magára vonni ,, h mind2-t nőt elveszi feleségül.! Lehet ,, h mind2-t szereti ,, de nem azért ,, az egyiket biztos egy kicsit jobban szereti, mert egy embernek, csak egy szerelme lehet , na nekem erről ez a véleményem. és BunnyGirl igazad van ,, ezáltal elment a maradék józan esze is.
2011. március 09. 13:54
'Monnyon le'
Tényleg nagyon unom már a pofiját. Ha két feleséget akar, akkor költözzön egy másik országba, földrészre, ahol lehet neki akár még több felesége is. Húzza el nekem a csíkot most komolyan, mert veszélyben van a How I met your mother és The Big Bang Theory sorozat is, miatta, szóval menjen csak elfelé ..
Tényleg nagyon unom már a pofiját. Ha két feleséget akar, akkor költözzön egy másik országba, földrészre, ahol lehet neki akár még több felesége is. Húzza el nekem a csíkot most komolyan, mert veszélyben van a How I met your mother és The Big Bang Theory sorozat is, miatta, szóval menjen csak elfelé ..
2011. március 09. 14:02
|
|
Selly GomezJúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 146733 offline
|
2 feleség??nem sok ez egyszerre???
2011. március 09. 14:23
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.03.09. 13:54)
'Monnyon le'

Ezt most komoly? Ezt még nem is hallottam. Mivel veszélyezteti Sheen a The Big Bang Theoryt? Hát mindjárt mérges leszek rá!!!
2011. március 09. 14:33
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.09. 14:23)
Ezt most komoly? Ezt még nem is hallottam. Mivel veszélyezteti Sheen a The Big Bang Theoryt? Hát mindjárt mérges leszek rá!!! 
Most ott tartunk, hogy ki akarták tenni a soriból, ezért beperelte a Warner Brost és vagy a CBS/-t ha jól tudom, vagy be akarta de eltiltották a környékről is és állítólag kedden megint ment volna dolgozni. Kirúgták. A HIMYM és TBBT készítője/készítői benne vannak ebben a sorozatban is és talán a nagyfej azt mondta, hogy az ő neve alatt futnak a sorik, ha beperelik, elhagyja a csatornát és viszi magával a sorozat jogait ha megteheti akkor viszont kérdés, hogy mehet-e másik csatornára, engedi-e a szerződése, a stáb illetve színészek szerződései, mert ha nem, akkor ott hagyhatja a sorikat és más lehet helyette az vagy jó lesz vagy nem, vagy viszi magával a sorikat de talán más színészekkel de csesszék meg, nekem nem kell olyan TBBT amiben nem Jim Parsons játsza Sheldont
2011. március 09. 14:33
Kakukk-kakukk! xD Ez most, ebben a pillanatban zakkant meg.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.