A Kamofie & Company eladta az Associated Pressnek azt a videót, amely Lindsay Lohan „lopását” vette fel. Az ékszerbolt azonban nem számolt azzal, hogy így akár hitelét is vesztheti a bíróságon.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Lindsay-t vádoló üzlet hitelét vesztheti
2011. március 09. 10:14
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2011. március 09. 16:21
Szegény
remélem jól dönt majd
az ékszerüzlet tulajdonosáról pedig az a véleményem hogy egy nagy marha
2011. március 09. 16:48
Hát amiket mostanában művel...nem is csoda. Nagyon csalódtam benne hisz neki kéne példát mutatnia a kisebb rajongóinak.
2011. március 09. 17:04
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
...ezszánalmas-.- inkább Justin Biebert agy Selenát vádolják ilyenekkel..Linsay legalább remek színész, jól énekel és még modellkedett is..
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2011. március 10. 20:38
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
"...bár az ékszerüzlet ragaszkodik a vádhoz, a kikerült felvételen sem látszik, hogy hogyan is tulajdonította el az ékszert, hiszen két eladó is jelen volt a helyszínen."
szerintem nem is lopott.
szerintem nem is lopott.
2011. március 11. 17:56
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Szerintem meg is érdemelnék, remélem, hogy érvényét veszti, jót tudnék nevetni rajta..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.