Hamarosan újabb Disney film-fog megjelenni, amelynek főcímdalához természetesen klipet is forgatnak, amihez ismét Jordin Sparkszot kérték fel.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Disney újra klipet készít Jordin Sparksszal
2011. március 08. 19:02
2011. március 08. 19:05
nekem az Is This Love valami furdalja az oldalam
bár a Disney klipet és filmet is várom
2011. március 08. 19:06
|
|
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline
|
én is
2011. március 08. 19:09
nemcsoda negyon jó énekes.az egyik legjobb a korában.én már várom nagyon és Is This Love,hát ki tudja mi lesz?
2011. március 08. 19:10
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
A Szépség és a szörnyeteghez a szám és klip is nagyon jó lett hát akkor ehez
2011. március 08. 19:12
Idézet (LULUPeas @ 2011.03.08. 19:09)
nemcsoda negyon jó énekes.az egyik legjobb a korában.én már várom nagyon és Is This Love,hát ki tudja mi lesz? 
hát egy valaki bizots
2011. március 08. 20:01
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
várom már hisz igazán tehetséges énekes
2011. március 08. 20:35
juhhuuu.
nagyon várom már.
Tuti hogy jó lesz mivel tudjuk hogy Jordin kiváló énekes,és ha még klip is lesz...^^ wooow.*-* nagyooooooon várom már.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: