Miley hol tehetséges...? Akkor kérdeznék valamit: miért jelölték Arany Málnára, ha annyira tehetséges? Ti gondolkozzatok már légyszíves... 18 éves kis sztárocska, aki nem tud mit kezdeni magával: már nem tinisztár, de még nem is felnőtt, de az akar lenni, és csinál botrányokat.
Willow pedig 10 éves, és 10 évesen viselkedik, nem 21-nek, aki 30 éves pasikkal kavar ugyebár.
Megjelent Willow Smith második videoklipje
2011. március 08. 18:32
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Nem szeretem ezt a csajt...10 éves és nem elég h a faterja is kőgazdag ő próbál ezzel a nyfi hanggal bevágodni... nem szeretem az ilyet ...
2011. március 08. 18:37
|
|
mkitty12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.25. Hozzászólás: 184 Csatolások: 29 Azonosító: 26189 offline
|
Jó jó, elénekelget, csak nehogy úgy végezze, mint nem egy hozzá hasonló emberke, akik túl korán kezdték és idősebb korukra szinte nem is volt életük, és teljesen tönkre tették magukat. Szerintem várni kéne még minimum 10 évet...
2011. március 08. 18:37
|
|
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3465 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline
|
sztem önmagában nem valami nagy szám a csaj..nem valami jó de nem is rossz szal csak úgy van..és azért láccik h a háttérben ott vannak a szülei..mert különben sztem nem lenne ilyen sikere...
2011. március 08. 18:39
|
|
Reniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 708 Csatolások: 38 Azonosító: 142870 offline
|
Nekem tetszik a szám is,és a klipp is.Jól csinálja amit csinál,és tényleg úgy néz ki,hogy ezt akarja.Szóval bármennyire valószínű hogy beképzelt lesz,inkább ne ítéljük el....(szerintem)
2011. március 08. 18:39
Abban biztos vagyok, hogy a Whip My Hair klipje sokkal, de sokkal jobb lett. Ez nem valami "bejövős", inkább csak gagyinak nevezhető. Viszont a zene élveszhető, és egész jó lett. Bár szerintem eléggé hasonlít Rihanna stílusára.
2011. március 08. 18:43
Idézet (Cannibal3 @ 2011.03.08. 17:58)
10 évesen nem írhat szövegeket ..de rihanna se ír és mégis mekkora a sikere persze sokkal jobb ha valak imaga írja a szöveget és jobban átjön de most tőle nem hiszem h elvárható még ..majd késöbb a saját lábára áll de van egy saját ítílusa ami elég jó és nem próbál meg felnőttes lenni ..a dal klip témái nem szerelem meg iylenek amiből több millió van de nagyon érdekesek .. . a dalból egy kcsi rész kesha csak
azért a sivatagban éneklés nem az only girl óta létezik .. : )))
és azok akik ennyi idősen könyvet írtak?nekem nagyon nem szimpatikus ez a kislány.és a hangsúly a kislányon van.és nem értem hogy miért hozzátok fel mindig Miley-t hagyjátok már lógva.én úgy vagyok vele ha tehetséges akkor semmi gond nincsen azzal hogy apukája vagy valaki besegít neki a családból,ugyan ez vonatkozik Willow-ra is.a saját korához képest tehetséges,de amúgy egyáltalán nem nagy durranás.az iskolapadba kéne ülnie mert ha nem jönne össze neki ez az egész,akkor mit kezd majd magával ha felnő? ha legalább 8 általánosa nincs, sehova sem veszik fel.
2011. március 08. 18:45
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Legalább nem unatkozik az óvódában
2011. március 08. 18:47
Nagyon jó hangja van az nem kétség, de még fiatal a sztársághoz...
2011. március 08. 18:50
nagyon fain
D nagyon jó a klipp is meg a kiscsaj hangja is nagyon jóó
nemcsoda, tehetséges családban született
D de nemtudom hány évesen már 2 nagyon jó videóklippje meg zenéje van
D háát ő sem az 1 slágeres előadók közé fog tartozni
D
2011. március 08. 18:50
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
gondolom közbe elvégzi a tanulmányait ..nem ő az első aki tizenévesen lett sztár csak éppen pár évvel fiatalabb .. . de elég jól megy neki színészkedik énekel .. szeirintem csak sikeresebb lesz ha felnő
2011. március 08. 19:01
Cannibal3 egyetértek
) nagyon is igazad van
, meg az apja sem fogja engedni, hogy elkanászodjon vagy hogymondjam
, attólmég tudjárni suliba mert 1-2x énekel x")
2011. március 08. 19:20
|
|
egy reménytelen esetvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 129713 offline
|
nagyon cuki
2011. március 08. 19:34
|
|
katacsadervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.06. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 140251 offline
|
Szerintem ok,hogy fiatal meg minden,de ahhoz képest jó hangja van.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: