Megjelent Willow Smith második videoklipje
2011. március 08. 17:28
|
|
Selly GomezJúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 146733 offline
|
szép a táj ennyit tudok rá mondani (bocs rajongók)
2011. március 08. 17:30
|
|
Anett101999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 142828 offline
|
sztem naon jóóóóóóóóóóóóóóó
2011. március 08. 17:31
Szerintem ez a szám sokkal jobb mint a Whip My Hair.
Nagyon tehetséges lány.
2011. március 08. 17:38
Sztem sincs semmi keresnivalója 10 évesen a zeneiparban. Jó, oké, ezt szeretné csinálni, de ne most. Annyira fiatal még, és az idősebb sztárok se mindig bírják ezt a hatalmas terhet, akkor ő h fogja bírni?
2011. március 08. 17:41
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
nekem nagyon tetszik csak így tovább.. smileeee.gif
Megjegyzés: úgy fog járni mint Lindsay Lohan vagy Miley vagy az Olsen ikrek..és miért ?
nagyon korán kezdték..de reménykedek h, ő nem úgy fogja végezni (:
(új profilom van )
Megjegyzés: úgy fog járni mint Lindsay Lohan vagy Miley vagy az Olsen ikrek..és miért ?
nagyon korán kezdték..de reménykedek h, ő nem úgy fogja végezni (:
(új profilom van )
2011. március 08. 17:50
|
|
lysfan2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 671 Csatolások: 0 Azonosító: 145640 offline
|
Jaaaj, de édes az a kislány a végén...
Am szerintem Willow tehetséges és nagyon jó stílusa van! Lehet h még kicsit fiatal, de így legalább hamar beletanul a dologba. Csak az a baj, h Rihanna a példaképe és egy kissé utánozza őt, de reméljük kialakul majd a saját stílusa!
2011. március 08. 17:58
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
10 évesen nem írhat szövegeket ..de rihanna se ír és mégis mekkora a sikere persze sokkal jobb ha valak imaga írja a szöveget és jobban átjön de most tőle nem hiszem h elvárható még ..majd késöbb a saját lábára áll de van egy saját ítílusa ami elég jó és nem próbál meg felnőttes lenni ..a dal klip témái nem szerelem meg iylenek amiből több millió van de nagyon érdekesek .. . a dalból egy kcsi rész kesha csak
azért a sivatagban éneklés nem az only girl óta létezik .. : )))
2011. március 08. 18:19
Hát, egy az, hogy a kislány majdnem annyi idős mint én, aztán mennyivel előrébb tart. Ugye ott van anyuci meg apuci.. nekem nem tetszik. Ötletes kiscsaj, de nem jön be a stílusa.
2011. március 08. 18:24
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
ne rossz
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: