Matt LeBlanc elárulta, a Jóbarátok című sorozat mentette meg a totális csődtől, és örül, hogy ő kapta meg Joey szerepét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Matt LeBlanc: „A Jóbarátok mentett meg”
2011. március 08. 08:18
2011. március 08. 09:41
|
|
AdamLambertrulzMrs. Nobody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 131590 offline
|
Szeretem az ő karakterét a sorozatban.
Szerencséje volt, hogy sikerült találnia egy ilyen lehetőséget, és befutott.
2011. március 08. 14:54
Tudtam, hogy elég rossz anyagi helyzetben volt a sorozat előtt és arról is hallottam, hogy az első fizetését meleg ételre költötte. Nagyon örülök, hogy ő kapta meg Joey szerepét, szerintem ez a karakter sokak életében meghatározó emlék maradt
2011. március 08. 15:12
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Örülök, hogy megkapta a szerepet, mert a lehető legtökéletesebb Joey volt, aki csak lehet. Szerintem valami elképesztő ahogy játszott. Nagyon illett hozzá a karakter. Phoebe mellett Joey a kedvenc. A legjobb sorozat
1 felhasználónak tetszik:
raspberry
2011. március 08. 16:55
szerintem mindenki örül hogy ő kapta meg a szerepet hisz nélküle egy nagy semmi lenne
na jó de akkor is
2011. március 08. 20:22
Legalább tudja honnan jött, és nem száll el attól, hogy híres, de hiszen már benőhetett régen a feje lágya, 43 éves - bár nem ismerem annyira, csak néha 1-2 részt megnéztem a Jóbarátokból - Mindenesetre szerintem jó színész
2011. március 08. 20:28
Ritka ilyet hallani egy színésztől. Kösz a skatulyát, filmipar ... ha nem skatulyázták volna be, lehetett volna több nagyobb és hosszabb produkcióban is, mint a Joey volt ..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.