Szóval dolgozom. Hogy az a kur....
kimicsinalmost?
2006. december 12. 17:51
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet(Dido @ 2006. December 12. - 17:39)
bosszankodom hogy má megint ezeréves vidtopicok bukkannak elõ mert ugye még mindig nincs limit
annak ellenére h sokan javasoltuk

A Fõnök meg eltûnt...
2006. december 13. 11:12
Készülök kivégezni azokat a tanárokat, akik a szövetkezeti jogot annyira komolyan veszik, hogy ezt a sz**t kell most tanulnom az ezerszer lényegesebb és sürgetõbb vizsgaanyagok helyett.
*"rühellem a vizsgaidõszak elõtti utolsó héten zh-kat írató píécsdís nyikhajokat" szmájli*
*"rühellem a vizsgaidõszak elõtti utolsó héten zh-kat írató píécsdís nyikhajokat" szmájli*
2006. december 13. 19:02
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
Eddig tanultam a vizsgaidõszak elõtti uccsó demóra, mostmeg szürcsölöm a tejeskávét.
2006. december 13. 22:09
Röhögök a sok lámán, valóban hiányzik 1 erõskezû móóódi + Gereb hihetetlen vegyes-repis topikjai is ... élményszámba mennek
Tudom-tudom : kuss / bár ez lopott szöveg, hisz az enyém / bekapom+benyelem+leszóóóópom+beleûûûûûlök+stb ...
Tudom-tudom : kuss / bár ez lopott szöveg, hisz az enyém / bekapom+benyelem+leszóóóópom+beleûûûûûlök+stb ...
2006. december 14. 11:04
|
|
Gereba szabalyzat is monnyonle |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 9134 Csatolások: 28411 Azonosító: 135 offline
|
Idézet(Super Saiya Jin 4 @ 2006. December 13. - 23:09)
Röhögök a sok lámán, valóban hiányzik 1 erõskezû móóódi + Gereb hihetetlen vegyes-repis topikjai is ... élményszámba mennek

Sanyivazze, te nagyon hulye vagy!
2006. december 14. 22:11
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 9134 Csatolások: 28411 Azonosító: 135 offline
|
Az SNLM jogi képviselõjének elso tanacsara elkezdtem nezni a Colo Colo - Pachuca meccset. Hat folyik a konnyem a kommentatortol (Horti Gabor). Nehany aranykopes az elso 10percbol:
- megpettingelik a nézõket
- Pinochet, Che, a hol vannak ok a nagy viccmesterhez, Sztálinhoz
- eltelt 2 perc es meg nem esett gol, ami alapvetoen csodalatos dolog
Meccs elejen a kezfogasoknal: mar sékelik a kezüket...
- hovaksagban szenved, hogy nem ismeri fel a feher trikot?
- ohohooo, a ket golyofeju
- ott van, ott van, ez a moka, oooooooooooooh (egy cselre)
- Maradona is hogy jart, elkezdett ott varazsolni, erre Gojkojecsea eltorte mindket labat
na szal ilyeneket nyom, nagyon veszelyes
Kosz Bajtars
- megpettingelik a nézõket
- Pinochet, Che, a hol vannak ok a nagy viccmesterhez, Sztálinhoz
- eltelt 2 perc es meg nem esett gol, ami alapvetoen csodalatos dolog
Meccs elejen a kezfogasoknal: mar sékelik a kezüket...
- hovaksagban szenved, hogy nem ismeri fel a feher trikot?
- ohohooo, a ket golyofeju
- ott van, ott van, ez a moka, oooooooooooooh (egy cselre)
- Maradona is hogy jart, elkezdett ott varazsolni, erre Gojkojecsea eltorte mindket labat
na szal ilyeneket nyom, nagyon veszelyes
Kosz Bajtars
2006. december 18. 23:08
|
|
|
kozvetitem
baterom uzenetet offmesternek: ML, monnyal le!
amugy melozok, most egesz felkeltem... meg hat 2 hete nem is csinaltam nagyon semmit
amugy melozok, most egesz felkeltem... meg hat 2 hete nem is csinaltam nagyon semmit
2006. december 19. 20:18
Idézet(ML @ 2006. December 19. - 18:59)
Forraltbort kortyolgatok.

senkit nem érdekel mi is van veled ...
2006. december 19. 21:22
|
|
|
ilyet egy modmin nem mondhat!!!! 
btw, rakok fel 1 soroscskat, 45Mb, 56 kep... fel ora alatt 10 kep fel is ment :siroknagyon: :k_urvatkom:
btw, rakok fel 1 soroscskat, 45Mb, 56 kep... fel ora alatt 10 kep fel is ment :siroknagyon: :k_urvatkom:
2006. december 19. 21:47
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Idézet(Gereb @ 2006. December 19. - 22:22)
ilyet egy modmin nem mondhat!!!! 
Honnan tudod mit akarok mondani?
Jó szórakozást btw!
Hátha repost lesz.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: