Demi Lovatot kirúgták a saját sorozatából?
2011. március 07. 19:33
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Szerintem is először, ha valaki ír, akkor nézze már át mielőtt felteszi. Olyan gáz, mikor valami el van írva és azt több ezren látják. Nem Clevvet TV, hanem Clevver! És Demi egyáltalán nem fog hiányozni nekem a sorozatból. A CampRock1-ben kedveltem még, a másodikban már nem volt olyan jó. A Sonnys részekből azokat szerettem, amikor Chaddel bénáztak
2011. március 07. 19:49
Nagyon ajánlom, hogy ez az egész sztori ne legyen igaz.
2011. március 07. 20:57
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Kiírni a saját sorozatából? A Disney annyira nem hülye, hogy egy ekkora pénzbevételi lehetőséget csak úgy a kukába dobjon. Mert ugye valljuk be Demi nélkül a kutya sem (tisztelet a kivételnek) nézné a műsort. Szóval hagyjuk már, az ilyen bolondságokat.
2011. március 08. 00:57
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
azugyszéép. saját sorozatából kíírni. nem láttam még a sorozatot, de ha ő a főszereplő már pedig gondolom ő akkor nem lesz a régi majd Demi nélkül..lehet, hogy majd nézetséget is veszt a sorozat..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: