mindenki azt kérdezi hogy mi értelme van ennek... én elmondom hogy mért csinálják ezt: azt nem tudom hogy demit már a disney nem akarja berakni a sorozatba vagy demi nem akar szerepleni, de a kettő közül biztos az egyik vagy hasonló. de kell valami ami pénzt és nézőket hoz a csatornának. ezért nem érdekli őket hogy demi nélkül nem lesz olyan a sorozat, de legalább valami nézettséget vonzó dolgot tudnak kínálni az embenek.
részemről ezt nagyon elszurták mert ezzel csak jobban csökkentik a nézettséget, mintha befejeznék az egész sorozatot ennél az évadnál (2. évad) erre ott a példa a hannah montana-val. miley már nem akarta és akkor kész vége nem bonyolították... ezt a példát kellett volna ebben az esetben is követniük.
Demi Lovatot kirúgták a saját sorozatából?
2011. március 07. 16:24
|
|
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 offline
|
Demi nélkül már nem olyan lesz a sorozat,mint régen :S ha igaz,hogy nem szerepel benne akkor biztos csökkenni fog a nézettsége
2011. március 07. 16:25
Hát ezt benézte! xD De nem is sjanálom őt... mert utálom
2011. március 07. 16:26
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Szerintem ez nagy hiba hogy Demit kirúgták mert ő volt a föszereplő szerintem a nézők több mint a fele csak azért nézte hogy őt láthassa amúgy a többi szereplő rajta kivűl nem nagy durranás
Ha Demi nem lesz én tuti nem nézem
2011. március 07. 16:33
|
|
Wercsikee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 767 Csatolások: 10 Azonosító: 138428 offline
|
kár érte azért én nemtudom elképzelni h milesz pl chaddel vagy tawnival ?????? sonny nelkul.... de am nekem az 1. evadban vicesebb volt....most olyan tiszta got stilus (fekete ruha stb..) igy mar nme annyira vicces en csak irom.....
de ezt akkor is elsz*rták
2011. március 07. 16:47
Th....Tiszta bunkóság!!!!
Demi nélkül senki se fogja nézni a Sonny a sztárjelöltet,azaz a "Tök véletlent".
Én biztos h ha Demit kiirják a sorozatból akkor én még egy részt se fogok megnézni!!!!!
Szegény Demi!!!!
Remélem h ez nem igaz!!!
Demi nélkül senki se fogja nézni a Sonny a sztárjelöltet,azaz a "Tök véletlent".
Én biztos h ha Demit kiirják a sorozatból akkor én még egy részt se fogok megnézni!!!!!
Szegény Demi!!!!
Remélem h ez nem igaz!!!
2011. március 07. 16:48
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Danta
mivel Sonny a sztárjelölt a címe, ezért nagyon gáz, hogy a Sonny (Demi) nélkül folytatják!!
a címe már nem Sonny a sztár jelölt, ha nem tök véletlen. Én nem bánom hogy nem lesz benne, amúgy sem csíptem a sorozatot.
mivel Sonny a sztárjelölt a címe, ezért nagyon gáz, hogy a Sonny (Demi) nélkül folytatják!!
a címe már nem Sonny a sztár jelölt, ha nem tök véletlen. Én nem bánom hogy nem lesz benne, amúgy sem csíptem a sorozatot.
2011. március 07. 16:48
szeretem Demi-t de inkább, mint énekest és nem színészt, viszont színésznek sem rossz és igazságtalan lenne, ha kirakják. a Sonny nem Sonny nélküle. Egyépként szerintem nem tennének ilyet, elvégre mégiscsak az ő "sorozata", nem?
2011. március 07. 17:01
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
ha megteszik többet nem fogom nézni tök véletlen-t!!! Demi nélül már nem éri meg.... a Disney ezzel nagy hülyeséget csinál... de ő bajuk... mert van egy pár Demi rajongó és tuti, hogy sokan lesznek felhánorodva...
2011. március 07. 17:25
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Demi
2011. március 07. 17:36
|
|
Casi Angelesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.17. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 117720 offline
|
hát akkor semmi értelme nem lesz a sorozatnak :S
2011. március 07. 17:45
Ez butaság. Sok embertől hallottam, hogy csak azért nézik a sorozatát és a filmjeit mert Ő szerepel benne. Ilyenkor erre is kell gondolni és nem csak a makacsságnak kell minket, embereket irányítania
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: