Bal lábáért adja életét Gábor Zsazsa?
2011. március 08. 10:21
Idézet (Solarian @ 2011.03.07. 14:19)
Aki hülye haljon meg.
Hogy mondhatsz ilyet? Egy nagyon sikeres emberről beszélsz -.-" Fogadok azt se tudod, ki az a Gábor ZsaZsa, úgyhogy gratulálni tudok csak -.-"
Visszaolvastam, és láttam, páran írtátok, h ez így nem élet... ebben van vmi, szegény már csak szenved, nem valószínű, h jobban lesz
2011. március 08. 12:29
Idézet (Thora_90 @ 2011.03.08. 10:21)
Hogy mondhatsz ilyet? Egy nagyon sikeres emberről beszélsz -.-" Fogadok azt se tudod, ki az a Gábor ZsaZsa, úgyhogy gratulálni tudok csak -.-"
Visszaolvastam, és láttam, páran írtátok, h ez így nem élet... ebben van vmi, szegény már csak szenved, nem valószínű, h jobban lesz
De 94 év azért tényleg nem semmi 
Sajnálom, hogy valami alulinformált retrdált kreténnek tartasz, de hát mindenkinek van véleménye.
És már megbocsáss, de ha valakinek választást kínálnak: "A lábad, vagy az életed?"
És a lábát válassza, az HÜLYE.
2011. március 08. 13:41
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Szegény már jobb lenne ha nem élné meg a műtéteket, szerintem már eleget szenvedett, 94 szép kor, de ha már ennyi gondja van, akkor nemsokára eljön a végítélet számára.
2011. március 08. 13:50
én inkább meghalnék minthogy 1 lábam legyen...
de ez csak az én véleményem.
de ez csak az én véleményem.
2011. március 08. 18:58
Nem tartalak kreténnek szó sincs róla... de arra nem gondoltál, hogy talán nem véletlen döntött így? Kínszenvedés már az élete -.-"
Egyébként akkor sem kell mást lehülyézni.
Egyébként akkor sem kell mást lehülyézni.
Idézet (Solarian @ 2011.03.08. 12:29)
Sajnálom, hogy valami alulinformált retrdált kreténnek tartasz, de hát mindenkinek van véleménye.
És már megbocsáss, de ha valakinek választást kínálnak: "A lábad, vagy az életed?"
2011. március 08. 20:58
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
"A boldog élet titka az, hogy az embernek legyenek sikerei, amelyekre büszke lehet, és legyenek céljai, amelyek hajtják.Amíg lélegzel, addig harcolni is tudsz! Csak akkor győznek le, ha hagyod!"
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: