Amanda Seyfried elmondása szerint soha nem fog sor kerülni a nagysikerű Mamma Mia!-film folytatására.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vége a Mamma Mia!-filmnek
2011. március 06. 18:30
2011. március 06. 18:37
nekem egy csomó ötletem van a folytatásra,, tiszta.. áá fantáziátlan amerikaikak!
2011. március 06. 18:43
Nagyon nagy kár. :S Igazán jó film volt,nagyon jól feldolgozták az ABBA régi menő slágereit.Mondjuk igaz,mit tudnának rajta folytatni?!Azt,hogy már gazdagok és,hogy jó az életük.Na akkor mehetne a lecsóba a film.Nem tudom,hogy ezen mi a nagyon dolog hisz a film 2008-ban készült és már 3 év eltelt és semmit hírt nem halottunk.Ebből szerintem csak rá lehet jönni,hogy nem lesz folytatása.Ja és szerintem minden filmnek az első része a jó.De azért kár!
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. március 06. 19:02
Az első film nagyon jó volt és biztosan a második is jó lenne de valóban, miről is szólna? Néha meg kell hozni kemény döntéseket is, ha a film nem kíván folytatást, ne is legyen. Néhányan példát vehetnének erről a fajta hozzáállásról ...
2011. március 06. 19:03
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Szerintem nem akkora baj, el kell fogadni ezt is. Lehet, hogy sajnálatos a dolog, de sosem tudhatjuk.. talán ha lenne második rész, akkor mindenki azt mondaná, hogy "kár volt", mivel az első még tényleg ötletes volt meg minden,. de Amandának igaza van: mi lenne a második részben?
2011. március 06. 19:16
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Mi a francnak kéne ennek folytatás? Jól be lett fejezve, egy jó kis szórakoztató filmet hoztak össze (igaz, Brosnannel nagyon mellényúltak hang terén, de hát Istenem), nem kell mindennek második rész, hogy aztán megbukjon...
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. március 06. 19:39
Ez egy sima film, aminek meg volt a vége. Még is miről csináljanak második részt?
Nekem ez a film az egyik kedvencem.
Nekem ez a film az egyik kedvencem.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.