Az énekesnő egyre jobban odafigyel a táplálkozására és a mozgásra, a pörgéssel pedig otthon sem áll le.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rúzsa Magdi nem feküdne kés alá
2011. március 06. 12:11
ejjj de rég nem hallottunk Magdiról 
Egyébként nagyon jól teszi!
Egyébként nagyon jól teszi!
2011. március 06. 12:39
|
|
Reniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 708 Csatolások: 38 Azonosító: 142870 offline
|
jól teszi....végre egy okos ember...
:P Szerintem jól néz ki,úgyhogy nem nagyon van miért aggódnia,de ha nem érzi jól magát.....amúúgy tényleg én is meglepődtem,mert régen hallottam róla...
2011. március 06. 13:36
Jól teszi , de ezt már mások is megemlítették!! *-*
2011. március 06. 15:03
|
|
Micyke14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 144595 offline
|
Ez most valami új hóbort a sztároknál hogy ezt közlik mindenkivel? Na és ha meggondolják magukat? Akkor letagadják az egészet, hogy ilyen volt csak eddig nem vették észre őket vagy mi??
2011. március 06. 15:58
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
ja, jó régen hallottunk róla! Micyke14 szerintem Magdi egyáltalán nem olyan, hogy össze-vissza nyilatkozgat és azt mondta csak akkor feküdne kés alá, ha úgy érezné, ezzel nem mondta azt, hogy soha nem tesz meg!
2011. március 07. 18:43
akkor csinálja azt amihez szerintem NEMNAGYON ért: énekelgessen!
2011. március 07. 21:03
babeLOL nem tud énekelni? Sok olyan sztár van aki nem tud énekelni de Magdi nem tartozik közéjük nem vagyok énekes de hallásom nekem is van szerinted ha nem tudna énekelni akkor az Euróvízión 9. helyezést érte volna el? Az oké,hogy nem szereted a stílusát amit képvisel de az nem igaz,hogy nem tud énekelni..
2011. március 08. 16:16
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
nos, ennek nagyon örülök.♥
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: