VV4: Barátai Szandikát küldik párbajozni
2011. március 06. 19:02
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Hajrá!!!!!!!!!!
2011. március 06. 19:21
Szandika hajrá, a lét most a tét, Szandika hajrá, győzni jöttél, Szandika hajrá, erős legyél, Szavazzrá, playmat lány, szavazz rá!!
2011. március 06. 19:22
Lehet abban valami, hogy olivér távozása után Szandika megváltozott... szegény beleszeretett...
De gondolj bele abba, hogy ha téged beszélnek ki azok, akiket a barátaidnak hiszel, mit csinálsz: otthagyod őket, vagy tovább lógsz velük.
Azt is megmondta, hogy alekosszal mi a baja... és nem a háta mögött tette, hanem a szemébe mondta.
De gondolj bele abba, hogy ha téged beszélnek ki azok, akiket a barátaidnak hiszel, mit csinálsz: otthagyod őket, vagy tovább lógsz velük.
Azt is megmondta, hogy alekosszal mi a baja... és nem a háta mögött tette, hanem a szemébe mondta.
Idézet (LULUPeas @ 2011.03.06. 17:59)
én kezdem megutálni ezt a csajt.hátatfordított a barátainak.hogy tud egyáltalán tükörbe nézni? nem arról van szó hogy nem a legszebb,mert ez engem hidegen hagy,hanem addig olyan jóba volt az évával,meg az alekosszal amíg itt volt az olivér mostmeg mindekttőt gyűlöli.igaz hogy ebben nagyra rájátszott az is hogy kibeszélték de ennyire gyorsan átpártolni...remélem kinn marad. 
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. március 06. 20:53
|
|
Reny72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 380 Csatolások: 473 Azonosító: 139971 offline
|
Vidd ki Évát és hagyd is kint neki kívül tágasabb!!!HAJRÁ Dika!!Ő a legőszintébb csaj a villába az elejétől kezdve ugyanúgy viselkedik és mindenkinek akivel baja van annak a szemébe mondja nem úgy mint Éva és Éva különben is nem csak kétszínű de egy hazug is mert korábban tett egy ígéretet h megváltozik pozitív irányba de ezt valahogy elfelejtette.
janet7
2011. március 07. 06:18
Én már kezdem nem szimpátiázni Szandit, de Évának se szurkolok különösen ¨.¨"
2011. március 07. 11:08
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Akik azt mondják, hogy Szandi kétszínű, azok ezt a műsort nézik? Meg hogy hátat fordított a barátainak? Hmm lássuk csak: Nem pont Éva volt az, aki -amikor Szandika még a barátja volt- állandóan kibeszélte a háta mögött Alekosznak? Nem ő mondta a saját barátjára, hogy egyre jobban utálja és hogy hazatakarodhatna végre? Nem ő volt az, aki Szandika szemébe jópofizott és a háta mögött mindennek elmondta? Nem ő volt az, aki -miután látta, hogy Szandi erősebb- könnyek között kért álszenten bocsánatot, majd mikor Szandi megbocsájtott neki, ugyanúgy folytatta a sz.rkeverést és a kibeszélést? DE! Ez mind Éva volt. Úgyhogy ezekután nem tudom, hogy miért Szandika a kétszínű, aki mindigis megmondta a SZEMÉBE, ha baja volt valakivel. Nem a háta mögött, a szemébe. Szandikát azért utálta meg mindenki, mert egyszer valaki végre megmondta az imádott Alekosznak a magáét. Ezért, és nem másért. Ugyanis a sok hülye odavan Alekosz műintelligens szövegeiért, amiket innen-onnan összelopkod, egymás mellé rakja őket és az egészből egy okosnak hangzó, ám valójában teljesen értelmetlen szöveget rak össze. Állandóan ezt csinálja és az emberek vevők erre. Nem hogy végig gondolnák, hogy basszus hát ez egyszerűen nem értelmes, ááá dehogy...elég az hogy jól hangzik. A sok birka mindent elfogad, amit Alekosz tesz vagy mond, még ha nincs is igaza. Kizárólag ezért utálták meg annyian Szandit, mert ő nem változott, csak annyiban, hogy rájött hogy ez a két kétszínű kavarógép nem az ő barátja. Meg hogy Szandika szivárvány? Miért is? Ő nem pártolt át. Ő volt az egyetlen a villába, aki sosem csinálta azt hogy na most CSAK ehez a csapathoz húzok, a többieket meg fuuj utálom. Ő mindig jóban volt mindkét csapattal, Béciéket sem utálta soha, nem csak most van velük jóban. Ezeken kéne elgondolkozni, mielőtt hülyeségeket írkáltok. Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, de már muszáj volt leírnom...
Reny72
2011. március 07. 15:57
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
annyira nem érdekel
2011. március 07. 16:05
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
janet7 részben igazad van, de a többire nem mondok semmit, mert csak vita lenne a vége...
2011. március 07. 17:24
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Idézet (sparksfly @ 2011.03.06. 12:23)
ja és szerintem Szandi egy kicsit sem változott meg, csak rájött,hogy Éva egy felszínes d*g, mert mindenkit kibeszél a háta mögött, aztán meg ott nyalizik. És ezért nincs már vele!
Hál' a jóistennek!
Éva mehetsz haza az Ádámkádhoz! (aki mellesleg b**i!)
Nembaj jó az neked! 
Hál' a jóistennek!
Éva mehetsz haza az Ádámkádhoz! (aki mellesleg b**i!)
na szerintem most állítsd le magad, és ne minősíts olyanokat ilyen alpári, trágár módon, akiket nem is ismersz...
2011. március 07. 17:47
Hú, ez tényleg hosszú XD
Szerintem egy kicsit változott, de baromi jól tette, hogy otthagyta évát meg balekot... kétszínűek mindketten.
Ahogy lejjebb is írtam, Szandika legalább a szemükbe mondta, mi a bajuk. Ez nem kétszínűség, hanem őszinteség, csak tudod sokan ezt nem értik -.-" De ezt hagyjuk.
Meg sztem az is baj, h az emberek előítéletesek Szandikával szemben a plasztika miatt, ami számomra felfoghatatlan.
De egyetértek veled
Szerintem egy kicsit változott, de baromi jól tette, hogy otthagyta évát meg balekot... kétszínűek mindketten.
Ahogy lejjebb is írtam, Szandika legalább a szemükbe mondta, mi a bajuk. Ez nem kétszínűség, hanem őszinteség, csak tudod sokan ezt nem értik -.-" De ezt hagyjuk.
Meg sztem az is baj, h az emberek előítéletesek Szandikával szemben a plasztika miatt, ami számomra felfoghatatlan.
De egyetértek veled
Idézet (janet7 @ 2011.03.07. 11:08)
Akik azt mondják, hogy Szandi kétszínű, azok ezt a műsort nézik? Meg hogy hátat fordított a barátainak? Hmm lássuk csak: Nem pont Éva volt az, aki -amikor Szandika még a barátja volt- állandóan kibeszélte a háta mögött Alekosznak? Nem ő mondta a saját barátjára, hogy egyre jobban utálja és hogy hazatakarodhatna végre? Nem ő volt az, aki Szandika szemébe jópofizott és a háta mögött mindennek elmondta? Nem ő volt az, aki -miután látta, hogy Szandi erősebb- könnyek között kért álszenten bocsánatot, majd mikor Szandi megbocsájtott neki, ugyanúgy folytatta a sz.rkeverést és a kibeszélést? DE! Ez mind Éva volt. Úgyhogy ezekután nem tudom, hogy miért Szandika a kétszínű, aki mindigis megmondta a SZEMÉBE, ha baja volt valakivel. Nem a háta mögött, a szemébe. Szandikát azért utálta meg mindenki, mert egyszer valaki végre megmondta az imádott Alekosznak a magáét. Ezért, és nem másért. Ugyanis a sok hülye odavan Alekosz műintelligens szövegeiért, amiket innen-onnan összelopkod, egymás mellé rakja őket és az egészből egy okosnak hangzó, ám valójában teljesen értelmetlen szöveget rak össze. Állandóan ezt csinálja és az emberek vevők erre. Nem hogy végig gondolnák, hogy basszus hát ez egyszerűen nem értelmes, ááá dehogy...elég az hogy jól hangzik. A sok birka mindent elfogad, amit Alekosz tesz vagy mond, még ha nincs is igaza. Kizárólag ezért utálták meg annyian Szandit, mert ő nem változott, csak annyiban, hogy rájött hogy ez a két kétszínű kavarógép nem az ő barátja. Meg hogy Szandika szivárvány? Miért is? Ő nem pártolt át. Ő volt az egyetlen a villába, aki sosem csinálta azt hogy na most CSAK ehez a csapathoz húzok, a többieket meg fuuj utálom. Ő mindig jóban volt mindkét csapattal, Béciéket sem utálta soha, nem csak most van velük jóban. Ezeken kéne elgondolkozni, mielőtt hülyeségeket írkáltok. Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, de már muszáj volt leírnom...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.