Starity

VV4: Barátai Szandikát küldik párbajozni

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. március 06. 18:21 #161
esztie35
esztie35
city of glass☆
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1369
Csatolások: 0
Azonosító: 129890
hát én se Szandikáért se Éváért nem vagyok oda de akk már inkább Dika! Éva állandóan rinyál :S
2011. március 06. 18:50 #162
- törölt felhasználó -    
LULUPeas már megint igazad van mint mindig biggrin.gif
2011. március 06. 19:02 #163
DisneyFans
DisneyFans
American Horror Story
Hozzászólás: 5111
Csatolások: 1595
Azonosító: 131804
Hajrá!!!!!!!!!!smileeee.gif
2011. március 06. 19:21 #164
- törölt felhasználó -    
Szandika hajrá, a lét most a tét, Szandika hajrá, győzni jöttél, Szandika hajrá, erős legyél, Szavazzrá, playmat lány, szavazz rá!! biggrin.gif
2011. március 06. 19:22 #165
- törölt felhasználó -    
Lehet abban valami, hogy olivér távozása után Szandika megváltozott... szegény beleszeretett...
De gondolj bele abba, hogy ha téged beszélnek ki azok, akiket a barátaidnak hiszel, mit csinálsz: otthagyod őket, vagy tovább lógsz velük.
Azt is megmondta, hogy alekosszal mi a baja... és nem a háta mögött tette, hanem a szemébe mondta. smileeee.gif

Idézet (LULUPeas @ 2011.03.06. 17:59)
én kezdem megutálni ezt a csajt.hátatfordított a barátainak.hogy tud egyáltalán tükörbe nézni? nem arról van szó hogy nem a legszebb,mert ez engem hidegen hagy,hanem addig olyan jóba volt az évával,meg az alekosszal amíg itt volt az olivér mostmeg mindekttőt gyűlöli.igaz hogy ebben nagyra rájátszott az is hogy kibeszélték de ennyire gyorsan átpártolni...remélem kinn marad. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. március 06. 19:38 #166
Riley13
Riley13
EvilRegal ♡

Státusz"Az életben mindig az a fontos, hogy jól érezzük magunkat"
Hozzászólás: 5050
Csatolások: 1091
Azonosító: 131122
Hajrá Szandika! wink.gif
2011. március 06. 19:51 #167
Mikayla
Mikayla

StátuszKicsit újult a profilom ♥
Hozzászólás: 584
Csatolások: 20
Azonosító: 134530
Hajrá Dika!!
2011. március 06. 19:51 #168
Mikayla
Mikayla

StátuszKicsit újult a profilom ♥
Hozzászólás: 584
Csatolások: 20
Azonosító: 134530
Gyere vissza a párbajból!!
2011. március 06. 20:03 #169
mitalex
mitalex
visszatérő vendég

StátuszSzavazz rám, és akkor én is szavazok rád! :) /// Jelizzetek!!!
Hozzászólás: 176
Azonosító: 132668
eddig aki magára tetette a jeleket mindenkik kint maradt...Dikának, mi lesz ezúttal a sorsaaa,... na arra kiváncsi vok!
2011. március 06. 20:05 #170
Sellycica
Sellycica
Mahomie

StátuszKöszönöm mindenkinek aki törölt. Kedvesek vagytok...
Hozzászólás: 4854
Csatolások: 2575
Azonosító: 139674
Vidd ki az Évát ugyis kint fogja hagyni
2011. március 06. 20:52 #171
- törölt felhasználó -    
Gyereee vissza Dikaaa.^^
2011. március 06. 20:53 #172
Reny72
Reny72
visszatérő vendég

StátuszŁĨ††ℓe Moη$†er ^ ^ Adα₥α₥Ĩ ㋡☮
Hozzászólás: 380
Csatolások: 473
Azonosító: 139971
Vidd ki Évát és hagyd is kint neki kívül tágasabb!!!HAJRÁ Dika!!Ő a legőszintébb csaj a villába az elejétől kezdve ugyanúgy viselkedik és mindenkinek akivel baja van annak a szemébe mondja nem úgy mint Éva és Éva különben is nem csak kétszínű de egy hazug is mert korábban tett egy ígéretet h megváltozik pozitív irányba de ezt valahogy elfelejtette.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. március 06. 21:12 #173
Ev Bry
Ev Bry
crazymofo
Hozzászólás: 1435
Csatolások: 18
Azonosító: 133565
Dolly-Lolly:Tudod mit?^^Éva nem is annyira napraforgó,az inkább Anikó,Éva az ,,szivárvány"!biggrin.gif Hiszen egyszer jóba van vkivel,aztán meg kibeszéli...
2011. március 07. 06:18 #174
- törölt felhasználó -    
Én már kezdem nem szimpátiázni Szandit, de Évának se szurkolok különösen ¨.¨"
2011. március 07. 11:08 #175
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Akik azt mondják, hogy Szandi kétszínű, azok ezt a műsort nézik? Meg hogy hátat fordított a barátainak? Hmm lássuk csak: Nem pont Éva volt az, aki -amikor Szandika még a barátja volt- állandóan kibeszélte a háta mögött Alekosznak? Nem ő mondta a saját barátjára, hogy egyre jobban utálja és hogy hazatakarodhatna végre? Nem ő volt az, aki Szandika szemébe jópofizott és a háta mögött mindennek elmondta? Nem ő volt az, aki -miután látta, hogy Szandi erősebb- könnyek között kért álszenten bocsánatot, majd mikor Szandi megbocsájtott neki, ugyanúgy folytatta a sz.rkeverést és a kibeszélést? DE! Ez mind Éva volt. Úgyhogy ezekután nem tudom, hogy miért Szandika a kétszínű, aki mindigis megmondta a SZEMÉBE, ha baja volt valakivel. Nem a háta mögött, a szemébe. Szandikát azért utálta meg mindenki, mert egyszer valaki végre megmondta az imádott Alekosznak a magáét. Ezért, és nem másért. Ugyanis a sok hülye odavan Alekosz műintelligens szövegeiért, amiket innen-onnan összelopkod, egymás mellé rakja őket és az egészből egy okosnak hangzó, ám valójában teljesen értelmetlen szöveget rak össze. Állandóan ezt csinálja és az emberek vevők erre. Nem hogy végig gondolnák, hogy basszus hát ez egyszerűen nem értelmes, ááá dehogy...elég az hogy jól hangzik. A sok birka mindent elfogad, amit Alekosz tesz vagy mond, még ha nincs is igaza. Kizárólag ezért utálták meg annyian Szandit, mert ő nem változott, csak annyiban, hogy rájött hogy ez a két kétszínű kavarógép nem az ő barátja. Meg hogy Szandika szivárvány? Miért is? Ő nem pártolt át. Ő volt az egyetlen a villába, aki sosem csinálta azt hogy na most CSAK ehez a csapathoz húzok, a többieket meg fuuj utálom. Ő mindig jóban volt mindkét csapattal, Béciéket sem utálta soha, nem csak most van velük jóban. Ezeken kéne elgondolkozni, mielőtt hülyeségeket írkáltok. Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, de már muszáj volt leírnom...
1 felhasználónak tetszik: Reny72
2011. március 07. 15:57 #176
orianthi25
orianthi25
Hozzászólás: 1104
Csatolások: 37
Azonosító: 117371
annyira nem érdekel cool.gif
2011. március 07. 16:05 #177
Dolly-Lolly
Dolly-Lolly

Státusz...nyomoronc,gyerekes,negatív véleményt nem tűrők kerüljenek...köszi :))
Hozzászólás: 816
Csatolások: 38
Azonosító: 134840
janet7 részben igazad van, de a többire nem mondok semmit, mert csak vita lenne a vége...
2011. március 07. 17:24 #178
Dolly-Lolly
Dolly-Lolly

Státusz...nyomoronc,gyerekes,negatív véleményt nem tűrők kerüljenek...köszi :))
Hozzászólás: 816
Csatolások: 38
Azonosító: 134840
Idézet (sparksfly @ 2011.03.06. 12:23)
ja és szerintem Szandi egy kicsit sem változott meg, csak rájött,hogy Éva egy felszínes d*g, mert mindenkit kibeszél a háta mögött, aztán meg ott nyalizik. És ezért nincs már vele!
Hál' a jóistennek!
Éva mehetsz haza az Ádámkádhoz! (aki mellesleg b**i!) biggrin.gif Nembaj jó az neked! biggrin.gif

na szerintem most állítsd le magad, és ne minősíts olyanokat ilyen alpári, trágár módon, akiket nem is ismersz... reklamalo.gif
omg.gif
2011. március 07. 17:47 #179
- törölt felhasználó -    
Hú, ez tényleg hosszú XD
Szerintem egy kicsit változott, de baromi jól tette, hogy otthagyta évát meg balekot... kétszínűek mindketten.
Ahogy lejjebb is írtam, Szandika legalább a szemükbe mondta, mi a bajuk. Ez nem kétszínűség, hanem őszinteség, csak tudod sokan ezt nem értik -.-" De ezt hagyjuk.
Meg sztem az is baj, h az emberek előítéletesek Szandikával szemben a plasztika miatt, ami számomra felfoghatatlan.
De egyetértek veled smileeee.gif

Idézet (janet7 @ 2011.03.07. 11:08)
Akik azt mondják, hogy Szandi kétszínű, azok ezt a műsort nézik? Meg hogy hátat fordított a barátainak? Hmm lássuk csak: Nem pont Éva volt az, aki -amikor Szandika még a barátja volt- állandóan kibeszélte a háta mögött Alekosznak? Nem ő mondta a saját barátjára, hogy egyre jobban utálja és hogy hazatakarodhatna végre? Nem ő volt az, aki Szandika szemébe jópofizott és a háta mögött mindennek elmondta? Nem ő volt az, aki -miután látta, hogy Szandi erősebb- könnyek között kért álszenten bocsánatot, majd mikor Szandi megbocsájtott neki, ugyanúgy folytatta a sz.rkeverést és a kibeszélést? DE! Ez mind Éva volt. Úgyhogy ezekután nem tudom, hogy miért Szandika a kétszínű, aki mindigis megmondta a SZEMÉBE, ha baja volt valakivel. Nem a háta mögött, a szemébe. Szandikát azért utálta meg mindenki, mert egyszer valaki végre megmondta az imádott Alekosznak a magáét. Ezért, és nem másért. Ugyanis a sok hülye odavan Alekosz műintelligens szövegeiért, amiket innen-onnan összelopkod, egymás mellé rakja őket és az egészből egy okosnak hangzó, ám valójában teljesen értelmetlen szöveget rak össze. Állandóan ezt csinálja és az emberek vevők erre. Nem hogy végig gondolnák, hogy basszus hát ez egyszerűen nem értelmes, ááá dehogy...elég az hogy jól hangzik. A sok birka mindent elfogad, amit Alekosz tesz vagy mond, még ha nincs is igaza. Kizárólag ezért utálták meg annyian Szandit, mert ő nem változott, csak annyiban, hogy rájött hogy ez a két kétszínű kavarógép nem az ő barátja. Meg hogy Szandika szivárvány? Miért is? Ő nem pártolt át. Ő volt az egyetlen a villába, aki sosem csinálta azt hogy na most CSAK ehez a csapathoz húzok, a többieket meg fuuj utálom. Ő mindig jóban volt mindkét csapattal, Béciéket sem utálta soha, nem csak most van velük jóban. Ezeken kéne elgondolkozni, mielőtt hülyeségeket írkáltok. Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, de már muszáj volt leírnom...
2 felhasználónak tetszik: janet7, Reny72
2011. március 07. 19:37 #180
dalmiii
dalmiii
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 146347
smileeee.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!