VV4: Barátai Szandikát küldik párbajozni
2011. március 06. 13:35
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Szandikaa
Legyél kemény merd kihívni az Évát és hagyd is kint...
Hajrá Dika!!!
♥♥
2011. március 06. 13:36
Frabato egy műsorban tegnap elmondta, h jelenleg azt látja, h Szandika - éva párbaj lesz, és éva megy vissza, de EZ MÉG VÁLTOZHAT.
Háát meglátjuk
Remélem, Szandika meg vissza, de tuti évát viszi ki XD Mindenesetre izgalmas lesz.
És egyetértek Ev Bryal
Háát meglátjuk
Remélem, Szandika meg vissza, de tuti évát viszi ki XD Mindenesetre izgalmas lesz.
És egyetértek Ev Bryal
2011. március 06. 13:45
Éva már egy kissé sok!! Vigyee ki! ÉS HAGYA IS KINT!!! HAJRÁ DÍÍKA.
(L)
2011. március 06. 14:14
|
|
judy34új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 145260 offline
|
Mivel Éva rajondó vagyok ezért Éva mellet voksolok. Dikával nem volt gondom amíg nem lett ekkora pofája Mert amig Olii benn volt addíg nem basztatta az Alekot meg az Évát . Most meg ezzen csamcsog. Persze megértem őt is mert gondolom nehéz lehet Évával de akkor is ő ilyen... elkell fogadni ..
Na de ez csak az én váleményem...
Na de ez csak az én váleményem...
2011. március 06. 14:17
|
|
Tomasevic92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 235 Csatolások: 0 Azonosító: 124604 offline
|
Úristen, ez milyen élőlény???
1 felhasználónak tetszik:
prézli
2011. március 06. 14:20
kár pedig o a legjoobb 
mindenki utálja még ti is de csak azért mert nem szép meg hogy nagy a szája
mindenki utálja még ti is de csak azért mert nem szép meg hogy nagy a szája
2011. március 06. 14:33
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
vsvikibaby: Én nem utálom ^^
Szimpi, kedves csajsze. De szerintem Éve megy vissza, és csak Alekinnyó fogja fogadni
:P
Szimpi, kedves csajsze. De szerintem Éve megy vissza, és csak Alekinnyó fogja fogadni
2011. március 06. 14:37
|
|
Micyke14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 144595 offline
|
Én nem szoktam annyit nézni a VV - t, csak a suliban hallom hogy mi történik, de szerintem nem kéne mindig mindenkinek párbajra küldenie magát, csak azért hogy kint maradhasson.. és amikor először hallottam a párbajról, azt gondoltam valamilyen feladatokat kell csinálniuk a győzelemért,de kiderült hogy csak ülnek egymás mellett és kúltúráltan próbálnak beszélni -.-
2011. március 06. 14:53
Puszedii tudod szerintem bizni kellene szandiba és nem kellene aszt mondani folyton hogy ´´éva megy vissza´´nem megy vissza a éva
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.