VV4: Barátai Szandikát küldik párbajozni
2011. március 06. 11:41
Remélem Szandika kinn marad! Nézem a véleményeket és látom, hogy sok mindenki szerint Szandika elment a rossz irányba - szerintem is! Akárkit visz ki Szandika maradjon kint a plasztik cica! Elegem volt Szandiból, és szerintem is felháborító, hogy magára rakja a jeleket... Nem ez a VV lényege! És ha Évát viszi ki akkor nagyon megjárja, Éva fog visszamenni! - szerintem. Hajrá Éva, Szandika te meg takarodj a villából, elég volt a hisztijeidből. És nem is Éva pártot el Szandika mellől és Évi azért dicsérte Szandikát mert ő még szereti de a plasztik cica úgy váltogatja a barátait mint ahogy mások a ruhát szokták! (ennél jobb hasonlat nem jutott eszembe xD) Nem Éva a szánalmas hanem Szandika!! Hajrá Éva!!
1 felhasználónak tetszik:
BunnyGirl
2011. március 06. 12:18
|
|
vercsu9612visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 145710 offline
|
Ki akart menni megpróbáltatni magát, remélem sikerül is
2011. március 06. 12:19
|
|
adruska121új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 146283 offline
|
HÁT AZÉRT EZ NEM JÁTÉK HOGY MEGBESZÉLIK HOGY KIRE TEGYÉK ÉS EL IS MONDJÁK EZT AM NEKEM ANIKÓ ÉS ALEK A CSÚCS MEG EGY PICIT SZANDI
BÉCI MEG EGY NAGYKÉPŰ HÜLYE
BÉCI MEG EGY NAGYKÉPŰ HÜLYE
2011. március 06. 12:23
|
|
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline
|
ja és szerintem Szandi egy kicsit sem változott meg, csak rájött,hogy Éva egy felszínes d*g, mert mindenkit kibeszél a háta mögött, aztán meg ott nyalizik. És ezért nincs már vele!
Hál' a jóistennek!
Éva mehetsz haza az Ádámkádhoz! (aki mellesleg b**i!)
Nembaj jó az neked!
Hál' a jóistennek!
Éva mehetsz haza az Ádámkádhoz! (aki mellesleg b**i!)
2011. március 06. 12:35
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
én nem Szandikát küldetem volna párbajozni.
2011. március 06. 12:35
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
hanem valaki mást
2011. március 06. 12:54
|
|
szilvi9422új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 143289 offline
|
Remélem kint hagyja az Évát!!!
Hajrá Szandi!!!!!
Hajrá Szandi!!!!!
2011. március 06. 13:04
|
|
oceancseppvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 179 Csatolások: 547 Azonosító: 135175 offline
|
remélem kiviszi Évát és kinnthagyja
gyerünk Szandika
2011. március 06. 13:08
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Egyiket sem bírom annyira.Éva egy állathoz hasonlítandó, míg Szandika önző, felszínes, és kétszínű.Ev Bry úgy látszik nem vagy teljesen tisztában a napraforgó szó jelentésével.Ezt arra használják, aki mindig más felé húz, illetve átpártol, és a véleménye folyamatosan változik.Na hát, Szandika pontosan ilyen.Olyan jó volt még mikor megvolt az a négyes, akkor bírtam Szandikát is.De mióta Olivér hullámvölgybe került, és távozott a villából, megváltozott minden.Alekosz magába zuhant, nem olyan már mint régen.Éva még dilisebb lett, és nem éli bele magát a villalétbe, Dika pedig átpártolt Béciékhez, és Alekre mondja hogy rosszindulatú.Könyörgöm, így hirtelen letámadod, ilyen otromba, tapintatlan szavakkal, és még Alekosz a rosszindulatú?Pff....Úgy vagyok már, hogy senki sem szimpatikus a villában, csak Laci, Anikó.Esetleg Béci.Úgy volt a jó, mikor nem volt feszkó, és minden arról szólt, hogy 'élvezzük az életet'...Na ez már eltűnt a süllyesztőben.
2011. március 06. 13:09
Idézet (Tjaaash @ 2011.03.05. 22:09)
Én azt remélem, hogy Szandi megy vissza, mer nem birom már Évát nézni -.- Undorító egy nőszemély...
Soha sem kedveltem mégha próbáltam is. Szandit az elejétől fogva nagyon kevelem. HAJRÁ SZANDI!
Soha sem kedveltem mégha próbáltam is. Szandit az elejétől fogva nagyon kevelem. HAJRÁ SZANDI!
igazad van:D szandika ezerszer jobb mint éva:D
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.