VV4: Barátai Szandikát küldik párbajozni
2011. március 06. 10:40
akárkit hív ki ő fog visszamenni:) HAJRÁ SZANDIKA:D
2011. március 06. 10:47
A villában Szandika az igazi napraforgó. Lehet, hogy Évának elviselhetetlen személyisége van, de még mindig jobb, mert ő nem pártolt át másokhoz.
Annyira utálom az ilyen embereket...akik inkább elárulják a barátaikat, hogy nekik jobb legyen.
Mikor Olivér kiesett. Hát mit le nem rendezett?
'Olivér hol vagy? Olivér hol vagy?' Undorító. Remélem Éva kinnt hagyja! Hajrá Éva! Neked kell visszamenni!
Annyira utálom az ilyen embereket...akik inkább elárulják a barátaikat, hogy nekik jobb legyen.
Mikor Olivér kiesett. Hát mit le nem rendezett?
'Olivér hol vagy? Olivér hol vagy?' Undorító. Remélem Éva kinnt hagyja! Hajrá Éva! Neked kell visszamenni!
2011. március 06. 10:52
hajrá Éva! igaz ő is szokott hisztizni, de Szandika már rég tultett rajta ! régen aranyos volt, mostmár csak 1 olyan ember, akitől elhányom magam
és hiába ez a sok komment itt hogy hajrá Dika xD nem ér semmit, ha a szavazok már utálják a kiscsajt
2011. március 06. 10:53
|
|
Ev Brycrazymofo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 1435 Csatolások: 18 Azonosító: 133565 offline
|
Mért lenne Szandika a napraforgó?Mindenkinek megmondja(pl. Alkeosznak is),ha vmi baja van vele!Nem beszéli ki a másikat a háta mögött!Nézd meg:Mit csinál Éva meg Alekosz?Állandóan kibeszélik a másikat,de ez leginkább Évára igaz!Régebben is ez volt,hogy Évának mondtak vmit,ő meg ment be és már mondta is másnak!Éva egy nem normális!És ráadásul "napraforgó" is!És az undorító Éva,mennyit piál már?Alkoholista...
2011. március 06. 10:56
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Eleinte bírtam a csajt, mert őszinte volt és jó volt a dumája, de ez annyira gusztustalan, amit mostanában művel...
2011. március 06. 10:56
|
|
Ev Brycrazymofo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 1435 Csatolások: 18 Azonosító: 133565 offline
|
Jah,és Éva,hogy elkezdett nyalizni!Giginek mondja el,ha vmi baja van,mikor eddig szinte utálta.A tegnapi Kiválasztáson pedig amikor ő rá került a sor,hogy kire tegye a jelet,ott dicsérte Szandikát,ez már annyira szánalmas...-.-
2011. március 06. 10:57
Audrey, narancsvirág94 teljesen igazatok van , én is pontosan így gondolom!
Hajrá Éva!!!
2011. március 06. 11:04
Ev Bry, azért Szandika a napraforgó, mert eddig teljesen Alekoszék pártján volt, most meg átállt Béciékhez, tehát elárulta a barátait, ami undorító! Éva nem tudom hogy miért lenne napraforgó, hiszen ő mindig Alekosz mellett maradt, pont mint egy igazi barát! Lehet, hogy Éva sokat piál (bár mostanában egyre kevesebbet), de ez még mindig jobb mint az az agyonplasztikázott, árúló, ostoba nőszemély! Éva egyáltalán nem kezdett el nyalizni, Giginek azért mondta el, hogy mi a baja, mert nem volt más, akivel beszélhetett volna! A kiválsztáson nem is dicsérte Szandikát, úgyhogy nem tudom, hogy te melyik műsort nézed esténként, de szerintem nem a vv-t!
2011. március 06. 11:18
|
|
TjaaashCameron Monaghan ♥ Gallavich |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 1236 Csatolások: 264 Azonosító: 115832 offline
|
Szerintem mindenkinek vannak a villában hibái, egyeseknek nagyobbak, egyeseknek kisebbek. Én Szandika pártján vagyok és tudom, hogy nem egy szép dolog, hogy a "barátai" ellen fordult, de azt hiszem én is így cselekednék ha Évával kellene egy helyen élnem... Nem birom Évát elviselni
Igaz kibeszéli Szandit, közben azt mondja, hogy mindenkinek megmondja a véleményét. Gigit is lek*rvázta, aztan elkezdet neki nyalizni... Undorító. És ha igaz barátja lenne bárnkinek is, nem beszélnéje ki. De mindenkit kibeszél. És lehet Szandit utálni meg minden, mindenkinek a saját döntése, hogy kit szeret és kit nem, de nem hiszem, hogy bárki is kibirnája Évával egy helyen több hónapig. Kivéve persze Alekoszt
Remélem Szandival megtalálják a közös hangot, jó úton haladnak
2011. március 06. 11:26
|
|
h_mirtillvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 483 Csatolások: 37 Azonosító: 115824 offline
|
Szerintem Szandika nagy hibát követ el, ha Évát hívja ki. És elég különös, hogy két erős játékos ellen van mindenki. Béci is erős, de szerintem Alekosz simán kint hagyná. Szóval, 90%-ig biztos vagyok, hogy Évát hívja ki, és Szandika elkezdte élni a villában az utolsó heteit. De még bármi megtörténhet, lehet, hogy megerősödik, bár elég kevés idő már ahhoz...(:
2011. március 06. 11:38
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
úgy kint marad mint a sicc
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: