VV4: Barátai Szandikát küldik párbajozni
2011. március 06. 08:45
Régen szerettem Szandikát, de most már nagyon gáz a csaj. szerintem Éva ellen semmi esélye. Oké Éva hisztis, de most komolyan ki tökéletes? Szóval hajrá évaaa!
2011. március 06. 09:00
|
adriennlevaiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 82 Csatolások: 114 Azonosító: 88773 offline
|
Szandika beszélt arról Alekosznak hogy milyen undorító hogy hogy viselkedik a barátjával ( ő vele) Közben a barátnőjét Évát akarja kivinni. Érdekes hogy a tőle erősebb 2 embert ( Alekosz, Éva )kezdte el utálni hirtelen... Anikóról meg ne is beszéljünk mehetne Szandika után kifelé....
2011. március 06. 09:22
igazából nemtom hogy örüljek-e ennek vagy pedig szomorkodjak ezen mert én személy szerint Szandikának szúrkolok.....
2011. március 06. 09:31
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
évát fogja kivinni legalábbis nagy esély van rá
2011. március 06. 09:41
tuti h Évit viszi ki, de félek h kint marad Szancsyy *.*
2011. március 06. 09:57
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
Én ebből a buta üresfejű Szandikából a tegnapi adásban ábrándultam ki végleg. Eddig sem tartottam valami sokra, de tegnap tényleg túllőtt a célon. Élő adásban amit vissza szólt Balázsnak... hát ez a nő nem normális.
Remélem kiesik az a lufiszájú nő, aki igazából egy fokkal sem jobb Évánál. Ő papol itt arról hogy ő inkább marad ember meg minden.... MIRŐL BESZÉLSZ SZANDIKA? Egy értelmes mondatot sem tudtál kinyögni villaléted alatt!!!
Remélem kiesik az a lufiszájú nő, aki igazából egy fokkal sem jobb Évánál. Ő papol itt arról hogy ő inkább marad ember meg minden.... MIRŐL BESZÉLSZ SZANDIKA? Egy értelmes mondatot sem tudtál kinyögni villaléted alatt!!!
2011. március 06. 10:07
hát én nagyon remélem,hogy kiviszi Évát és kint is hagyja.Szandika
2011. március 06. 10:08
szerintem ha kihívja Évát akkor Szandika jöjjön vissza,mert ő megértő....
2011. március 06. 10:12
Idézet (audrey @ 2011.03.06. 09:57)
Én ebből a buta üresfejű Szandikából a tegnapi adásban ábrándultam ki végleg. Eddig sem tartottam valami sokra, de tegnap tényleg túllőtt a célon. Élő adásban amit vissza szólt Balázsnak... hát ez a nő nem normális.
Remélem kiesik az a lufiszájú nő, aki igazából egy fokkal sem jobb Évánál. Ő papol itt arról hogy ő inkább marad ember meg minden.. MIRŐL BESZÉLSZ SZANDIKA? Egy értelmes mondatot sem tudtál kinyögni villaléted alatt!!!
Remélem kiesik az a lufiszájú nő, aki igazából egy fokkal sem jobb Évánál. Ő papol itt arról hogy ő inkább marad ember meg minden.. MIRŐL BESZÉLSZ SZANDIKA? Egy értelmes mondatot sem tudtál kinyögni villaléted alatt!!!
Teljesen megfogalmaztad amit én is gondolok
Alekosz és Éva nemrég a legjobb barátai voltak,most meg hirtelen ellenük fordult...ez mióta tisztességes?Megmondaná? Épp olyan szánalmas mint az ott levők közül egy jópáran,csak nem tudja beismerni.Én nagyon remélem hogy kiesik mostmár...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: