VV4: Barátai Szandikát küldik párbajozni
2011. március 05. 23:01
|
|
Ronnie95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 715 Csatolások: 59 Azonosító: 133924 offline
|
Évát fogja kihíwni. De akkor nagyon megszíwja ,mert ellene esélye sincs. Már látom ahogy Lilu, wagy Balázs, wagy Stohl bemondja ,hogy "Éééés aki wisszamegy az ÉVAA!". Szandika.... szerettelek.... de amit műwelsz....az már sok! Remélem kint is marad a kicsi Szandika!
2011. március 05. 23:04
|
|
chiaraavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 127 Csatolások: 997 Azonosító: 59751 offline
|
Nagyon remélem, hogy kiesik ez a gusztustalan, primitív, csúnya, buta, közönséges barom! Szánalmas!
Nem értem, hogy mit szeretnek rajta! Ő sosem volt őszinte, hanem egyszerűen csak közönséges, és sokan azt hiszik, hogy ez az őszinteség. Nem pártolom egyiket sem, de az Éva mindig ilyen volt. Ez a hurka meg még a Balázsnak is beszól az ocsmány, tapló stílusában.
Nem értem, hogy mit szeretnek rajta! Ő sosem volt őszinte, hanem egyszerűen csak közönséges, és sokan azt hiszik, hogy ez az őszinteség. Nem pártolom egyiket sem, de az Éva mindig ilyen volt. Ez a hurka meg még a Balázsnak is beszól az ocsmány, tapló stílusában.
2011. március 05. 23:10
Remélem hogy ő fog kiesni! ez a csaj egy kétszínű primitív liba aki túl sokat képzel magáról
Amikor még Oli bent volt akkor bezzeg jóban volt Alekkal de most hogy Oli nincs bent egyből megutálta Alekoszt
2011. március 05. 23:11
Szandika *ertelmes* ...??? nem hiszem..!!! Eva sem jobb hajra Alekosz
2011. március 05. 23:28
Az utóbbi időben nagyon megutáltam Szandikát, mert egy igazi napraforgó, sötét mint az éjszaka, és a rohadt nagy műmelle is irritál! Biztos hogy Évát viszi ki és az is biztos hogy Éva kint hagyja ezt a repedtsarkú k*vát! Éva sokkal őszintébb és értelmesebb, mint ez a liba!!!
HAJRÁ ÉVA!!!
HAJRÁ ÉVA!!!
2011. március 05. 23:44
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (Perlita @ 2011.03.05. 23:40)
dave095-nek üzenem, hogy Éva nem végzett egyetemet, mert nem volt rá pénzük. legalábbis a Fókuszba ezt mondták.
Valóban? Én eddig úgy tudtam elvégezte.
2011. március 05. 23:44
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Egyébként semmi értelme nincs annak, hogy itt azt taglaljátok, hogy ki az értelmesebb. A műsor nem erről szól és az emberek is azt bírják, aki vicces és szórakoztat. Például Alekosz egy tapló mégis őt bírják. Éva egy hisztis p.... és lehet bármennyire is értelmes akkor is kiállhatatlan. Szandika meg egy primitív nőszemély. Értem, hogy mindenkinek más a nyerő, de ilyen esetben azzal dobálózni, hogy ki az értelmesebb felesleges.
2011. március 06. 00:52
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Remélem kihívja Évát és kint is marad. Éva sokkal jobb ember nála, Szandi konkrétan hátba szúrta a nagy barátait. Persze, vannak Évinek is kirohanásai, de meg lehet figyelni, hogyha nyugodtan beszélget valakivel, értelmes. Ha valaki nézte a BeleValót, Olivér is elmondta ugyanezt és Évának drukkol. (Y)
2011. március 06. 01:11
|
|
FrentzenNazan Eckes FAN |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.05.06. Hozzászólás: 1042 Csatolások: 5152 Azonosító: 5950 offline
|
Visszataszító nőszemély remélem, belebukik és Éva tér vissza a villába feltéve, ha Szandika őt viszi ki.
Nyavalyogni tudott eddig meg sírni, hogy ki akar menni a villából és mikor az RTL Klub ki akarta tenni rögtön hisztizett, hogy nem akar kimenni. Kapott egy 2. lehetőséget, amit úgy vélem nem érdemelt meg. Azt mondta ő nem veszi fel Éva stílusát hanem ember marad. Én úgy látom, hogy ezt nem sikerült betartania. Éva megjegyezte, hogy vannak páran, akik csendben meghúzzák magukat, és mások szelén eljutnak a végéig. Szandika pontosan ilyen volt. A nagyképűsége, meg amit művelt felháborító volt. Megér nekem jó pár sms-t ha a végén, látom a mocs..k pofáját amint Éva 90-10% ellenében visszatér a villába.
Nyavalyogni tudott eddig meg sírni, hogy ki akar menni a villából és mikor az RTL Klub ki akarta tenni rögtön hisztizett, hogy nem akar kimenni. Kapott egy 2. lehetőséget, amit úgy vélem nem érdemelt meg. Azt mondta ő nem veszi fel Éva stílusát hanem ember marad. Én úgy látom, hogy ezt nem sikerült betartania. Éva megjegyezte, hogy vannak páran, akik csendben meghúzzák magukat, és mások szelén eljutnak a végéig. Szandika pontosan ilyen volt. A nagyképűsége, meg amit művelt felháborító volt. Megér nekem jó pár sms-t ha a végén, látom a mocs..k pofáját amint Éva 90-10% ellenében visszatér a villába.
1 felhasználónak tetszik:
BunnyGirl
2011. március 06. 02:03
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Szandi
2011. március 06. 04:00
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Éva ellen semmi esélye, max. Jerzy, Laci esetleg Anikó ellen lenne. Gigi talán, de tudjátok, ott nagy a nem ma barnult család
2011. március 06. 06:19
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
na végre
2011. március 06. 07:36
|
|
Alexiss♥Dinnyéné♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1226 Csatolások: 137 Azonosító: 142159 offline
|
hát ha tényleg kiviszi Évát és Éva kint marad(bár szerintem Szandinak nem sok esélyé van)
akkor nem fogom nézni a VV-t!(Amikor Olivér kiesett akkor is ezt mondam mégis nézem xD)Mostanában nagyon megutáltam szandikát úgyhogy nem sajnálnám ha kint maradna!
akkor nem fogom nézni a VV-t!(Amikor Olivér kiesett akkor is ezt mondam mégis nézem xD)Mostanában nagyon megutáltam szandikát úgyhogy nem sajnálnám ha kint maradna!
2011. március 06. 08:10
|
|
Selly 13bellathorne.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 698 Azonosító: 133827 offline
|
Nagyon örülök hogy elérte a célját de félek hogy Évát viszi ki és nemtudom hogy lesz-e elég szavazata. Persze tudom nagyon erős karakter de Éva háta mögött ott van Alekosz akit nagyon szeretnek....
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.