Vanessa Paradis összeköti életét Deppel
2011. március 05. 16:58
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Végre. Remélem ezek után is olyan boldog és harmonikus lesz a kapcsolatuk, mint eddig. A gyerekek is részt vesznek majd az esküvőn, biztos nagy élmény lesz a számukra. Amúgy én nagyon sokáig azt hittem, hogy már házasok.
Én örülök, hogy Johnny képes volt megváltozni, benőtt a feje lágya és megtalálta a boldogságot. Nem csak színészileg, de emberileg is példaértékű az élete.
2011. március 05. 18:17
|
|
chiaraavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 127 Csatolások: 997 Azonosító: 59751 offline
|
Ez az infó már megint valami idióta pletykalaptól származik. Már nagyon sokszor megírták, hogy mikor lesz az esküvőjük.
Egyébként szerintem már házasok, Vanessának van egy nagyon szép gyűrűje, ami akár jegygyűrű is lehet és a legtöbb fotón látható is a gyűrűsujján. Náluk egyébként már tényleg tök mindegy, hogy házasok-e vagy sem.
Korábbi "hiteles" infók szerint Johnny nem akart házasodni, mert Vanessának nagyon szép a vezetékneve és azt nem akarja elrontani a sajátjával.
Egyébként szerintem már házasok, Vanessának van egy nagyon szép gyűrűje, ami akár jegygyűrű is lehet és a legtöbb fotón látható is a gyűrűsujján. Náluk egyébként már tényleg tök mindegy, hogy házasok-e vagy sem.
Korábbi "hiteles" infók szerint Johnny nem akart házasodni, mert Vanessának nagyon szép a vezetékneve és azt nem akarja elrontani a sajátjával.
2011. március 05. 19:36
Nagyon örülök ennek a hírnek, de remélem nem fognak hamar elválni, mint a legtöbben. Sok boldogságot!
2011. március 05. 19:50
Én egybűl hozzá mentem volna Johnny-hoz*-*....sok boldogságot nekik
D:)
2011. március 05. 19:51
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
gratulálok
2011. március 05. 19:52
|
|
Vivien Russovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 322 Csatolások: 114 Azonosító: 132514 offline
|
a kis mázlista csaj
sok boldog perceket a jegyeseknek
sok boldog perceket a jegyeseknek
2011. március 05. 21:20
sok boldogságot.már ideje volt.nem csak azért mert széppár hanem mert 13 év? az nagyon sok.
2011. március 05. 22:13
|
|
AdamLambertrulzMrs. Nobody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 131590 offline
|
Gratulálok nekik. Nem hinném, hogy emiatt változni fog a kapcsolatuk, főleg, ha ilyen sokat vártak, és úgy gondolják csak néhány papírról van szó. Sok boldogságot.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: