Justin Bieber elnézést kért a lesifotósoktól
2011. március 09. 19:18
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
De ronda akörme Selenának!
2011. március 10. 15:05
|
|
tokio.hotelgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.04. Hozzászólás: 69 Csatolások: 31 Azonosító: 126400 offline
|
hátt most +mutatta h mijen valójában
2011. március 10. 15:29
|
|
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline
|
olvastam twitteren... én is bedühödtem volna...
2011. március 10. 15:57
most ezért miért kért elnézést? pedig már egy fokkal nőtt a szememben...
2011. március 10. 16:46
|
|
mitalexvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.06. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 132668 offline
|
azért azt jó tudni h a paparazzó volt és nem rajongó...így is elég gáz a sztori. :S szegény Selena... am sztem jó h bocsánatot kért de nem csak neki kellet volna!!!!!! :@
2011. március 10. 18:12
és még ő kér bocsánatot?? nem neki kellene de ebből is látszik h milyen jószívű mert nem bírta volna elviselni ha nem kért bocsánatot ezért megtette.
de akkor is megérdemelték..szegénykémnek a szülinapja volt..
2011. március 10. 19:15
szerintem megérdemelték azok a h***e paparazzók!
Nem szeretem Justint,de most igaza volt!
Nem szeretem Justint,de most igaza volt!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: