Justin Bieber elnézést kért a lesifotósoktól
2011. március 05. 16:41
|
|
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3465 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline
|
nem értem mért kell elnézést kérni..ideges lett és bemutatott..teljesen érthető..de azt sem tudom hogy minek kell ebből az egész ilyen nagy ügyet csinálni...
2011. március 05. 16:48
Heh és elkezdett sírni? emiatt? hogy bele ne haljon! én egy olyat behúztam volna neki.még az orra vére is elkezdett volna folyni
mondjuk az is kész kabaré hogy bocsánatot kért.minek? ha annyira bocsánatot kellene kérni,akkor nem mutatott volna be nekik.ennyi.én biztos hogy nem kértem volna bocsánatot.r.hadjon meg aki egyáltalán kezet emel az egyik szerettemre.egyre jobb véleményem van jusinról.most hogy így bemutaott...
2011. március 05. 16:55
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Miért kért bocsánatot? Ha minden úgy történt, ahogy mondta, kivételesen neki van igaza és a helyében még cifráztam is volna a dühöm kimutatását. Azt én sem hiszem, hogy a fotós szándékosan ütötte volna meg Selena Gomezt. Ezek eladnák az anyjukat is két centért, de börtönbe egyik se akar menni és nagyon is tisztában vannak a törvényekkel. Szóval nem tudom mi történhetett valójában, amitől Bieber úgy érezte, bocsánatot kell kérnie. Azt hiszem ez sosem derül ki.
2011. március 05. 16:55
Miért kellene ezért bocsánatot kérnie.Ha én most Bieber helyében lennék akkor nem kértem volna bocsánatot,főleg,hogy ha a barátnőmet ütötték volna le.
2011. március 05. 17:00
|
|
Reniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 708 Csatolások: 38 Azonosító: 142870 offline
|
én sem...szegény Selena,most a rajongók fontosabbak,vagy a barátnője? Ja...és miért ütné meg a paparazzi Selenát???EZ elég fura...Amúúgy meg,annak aki írta hogy elkezdett sírni,ne haragudjatok,Selena nem híres a sírásról szóval lehet,hogy tényleg nagyon fájt neki...ő is ember....
2011. március 05. 17:02
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
hát én is ezt tettem volna
2011. március 05. 17:24
|
MMfanocska02kittiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 146526 offline
|
Nem toom h Justin mért magyarázkodik Selenát imádom de ez azért túlzás h pofon ütik!!
2011. március 05. 17:43
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Hát erre nem most kellene gondolni kedves Justinka
De ha ennyire dühös voltál miért kértél bocsánatot? Trágár, alpári viselkedésed miatt? Nem azért de úgy kell nekik...
2011. március 05. 17:45
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
_ToTo_ teljesen egyetértek
2011. március 05. 18:07
|
tomcsi1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 128975 offline
|
Utálom Justin-t, DE teljesen jogosan csinálta, amit csinált! Egyébként is miért kért bocsánatot? Ha valaki neki megy az én barátnőmnek, akkor én nem csak bemutattam volna a fotósoknak! Enyhén szólva megtéptem volna a helyébe azt az embert aki megütötte! Nem kell magyarázkodnia! Egyébként is, manapság hány ezer ember mutat be a fotósoknak! csak ők nem sztárok és az másokat nem érdekel! Törvény amúgy sem bünteti hogy bemutassunk nekik. Sőt akik még vádolják is, hogy miért mutatott be, az egy kicsit is gondoljon bele mit élhetett át! És ráadásul pont a 17. születésnapján! Sztem eddig ez volt a legrosszabb születésnapja. Én maximálisan megértem amit tett! Hülye lett volna ha legalább egy kis botránynem csinált volna
2011. március 05. 18:24
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
most igaza volt, még a bemutatással is, és lehet hogy túlreagálta, de könyörgöm a szerelmét megütötték, mindenki így reagálna, nem?
2011. március 05. 18:32
nem kedvelem justint de most teljesen igaza volt...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: