A popsztár beidegesedett, mikor megütötték barátnőjét, és bemutatott a lesifotósoknak – most megmagyarázta, miért tette...
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber elnézést kért a lesifotósoktól
2011. március 05. 13:56
2011. március 05. 13:58
mit kell ebbből olyan nagy ügyet csinálni.. kit érdekel.. -.-"
2011. március 05. 14:00
Szerintem igaza volt, hogy bemutatott!!! Megvédte a barátnőjét, ez természetes!!! Nem gondoltam volna, hogy tud ilyen tökös is lenni ez a nyálgép!!! 
Szegény Selena!!! Hogy tudta megütni őt az a hárpia??? Ki ő, hogy megüsse??? :S :@
Szegény Selena!!! Hogy tudta megütni őt az a hárpia??? Ki ő, hogy megüsse??? :S :@
2011. március 05. 14:01
szerintem érthető, hogy így reagált hiszen nagyon durva helyzet lehetett...
2011. március 05. 14:02
|
tomcsi1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 128975 offline
|
Én biztos nem kértem volna elnézést a helyében! Nem tartozik ez a srác a kedvenceim közé, de nagyon sajnálom, hogy ilyen őrült rajongói vannak! Ráadásul még akkor se hagyják békén a paparazzók amikor kéne! Amit tettek Selenával az megbocsájthatatlan! Remélem nem fognak szét menni a nehézségek miatt
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. március 05. 14:07
|
|
Kyra Eleisonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 144760 offline
|
egyáltalán hogy jön ahhoz bárki is, hogy minden nyomós ok nélkül megüssön valakit? Főleg, ha az egy szímésznó. (am meg azt nem értem, hogy azért mert híresek nem tudják őket békén hagyni. nekik is lehet magánéletük, nem igaz?)
2011. március 05. 14:10
|
|
JNoémi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 130567 offline
|
jogos volt hogy bemutattott teljesen
2011. március 05. 14:11
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
Szerintem jogos volt a bemutatás..
elképesztő h milyen pofátlanok már
a fotósok -___-
Én biztos nem kértem vna bocsánatot
elképesztő h milyen pofátlanok már
a fotósok -___-
Én biztos nem kértem vna bocsánatot
2011. március 05. 14:13
Szerintem meg jogos volt én nem kértem volna bocsánatot.
2011. március 05. 14:14
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Persze, egy paparazzo majd nekiáll lepofozni valakit, ekkora hülyeséget. Csak próbálja kidumálni a mutogatást.
Mi a valószínübb, hogy egy paparazzo felpofozza (miért tenné?) vagy valamelyik rajongó örjöngésbe kezdett?
Egy paparazzo jobban tisztában van a törvényekkel erre vonatkozóan, hiszen ebből él. Sok gusztustalanságot megengednek maguknak, de sztem tudják, hogy meddig lehet elmenni büntetlenül és a pofozkodás nem tartozik ide. Nyilván még a wc-ben is képes lenne rányitni valakire egy fotóért, de azt még mindig nem büntetik, de a testi sértést igen.
Mi a valószínübb, hogy egy paparazzo felpofozza (miért tenné?) vagy valamelyik rajongó örjöngésbe kezdett?
Egy paparazzo jobban tisztában van a törvényekkel erre vonatkozóan, hiszen ebből él. Sok gusztustalanságot megengednek maguknak, de sztem tudják, hogy meddig lehet elmenni büntetlenül és a pofozkodás nem tartozik ide. Nyilván még a wc-ben is képes lenne rányitni valakire egy fotóért, de azt még mindig nem büntetik, de a testi sértést igen.
2011. március 05. 14:23
Hülyeség volt kimagyaráznia magát. Teljesen jogos, ha egy sztár bemutat ezeknek a szemeteknek. Megérdemlik, mert a legkisebb mértékben sem tisztelik az ember magánéletét.
De azt nem veszem be, h paparazzo ütötte meg Selenat. Ez biztis nem igaz -.-"
De azt nem veszem be, h paparazzo ütötte meg Selenat. Ez biztis nem igaz -.-"
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.