Cristiano Ronaldo megkérte barátnője kezét
2011. augusztus 10. 23:27
|
|
Szaszii Espinelaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.10. Hozzászólás: 61 Csatolások: 29 Azonosító: 157984 offline
|
háát Ronaldohoz nem ilyen nő illik, mint Irina:S:S
én nagyon szeretem Ronaldot, és sok boldogságot nekik.De sztem úgysem lesz esküvő
én nagyon szeretem Ronaldot, és sok boldogságot nekik.De sztem úgysem lesz esküvő
2011. október 16. 21:35
|
|
barbus022000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 58 Csatolások: 48 Azonosító: 142149 offline
|
szerintem ez a csaj nagyon csúnya
2011. december 17. 14:30
|
alizkacicusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.17. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 165412 offline
|
csak kisminkelve szép a csaj!!
2012. január 07. 16:29
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Ez a csaj nem szép, max. a teste, de az arca baromira nem. Ezek a modellek csak a férfiaknak tetszenek, ugyanis a testük szexi, de valójában csak nagyon kevesen szépek igazán. Rolando nagyon jól néz ki, ha neki ez a lány kell, legyenek boldogak...
2012. január 07. 16:37
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (ladygagafun @ 2012.01.07. 16:29)
Ez a csaj nem szép, max. a teste, de az arca baromira nem. Ezek a modellek csak a férfiaknak tetszenek, ugyanis a testük szexi, de valójában csak nagyon kevesen szépek igazán. Rolando nagyon jól néz ki, ha neki ez a lány kell, legyenek boldogak...
Kevesen szépek igazán? A szépség relatív, nem mondhatod, hogy nem szép, max neked nem jön be, vagy nem klasszikus szépség.
De nem mindenkinek a tucatkinézetű hölgyemények jönnek be.
A modelleknek pedig pont nem átlagos, tipikus szépségeknek kell lenniük, pont ez a lényege.
Én pl. korántsem vagyok férfi és mégis a legtöbb modellt (jó, a leghíresebbeket és felkapottabbakat pont nem, de őket meg pont sokan tartják annak) szépnek tartom, mert nekem tetszik, hogy különlegesek. Szóval abszolút relatív.
Irina nem kedvencem, de szerintem igenis gyönyörű és nem vagyok vele egyedül. Az meg, hogy csak a férfiaknak jönnek be, nem igaz.
2012. március 20. 14:53
Fuhhh de utálom eszt a nőt tiszta szívemböl szerintem csak egy kis ribi..
szégyen gyalázat h leöltözködik.. igaz h szép de nála vanak szebbek is cristiano szerintem rosszat választotál.Hát szerintem ez az esküvö sem fog össze jöniii de hát ha öt választotta ...akor öt mert szerintem csak egy kis.... de hát ha már igy van Sok Boldogságot nekik.
2012. április 02. 20:17
|
Vivien1995új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 170234 offline
|
sokboldogságot.
2012. június 27. 15:38
|
|
sziszike102új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 178054 offline
|
Szerintem nem illenek össze.
De azért sok boldogságot!
De azért sok boldogságot!
2013. szeptember 15. 14:36
|
|
Harry Stylesnéúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 204367 offline
|
Basszus,,pedig olyan helyes:_( ,de azért sok boldogat
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: