Én kifejezetten bírom a zenéjüket, mert igényes, nem csak valami gagyi elektro, ami mostanság a csapból folyik. Robnak is nagyon jó hangja van, tökéletesen illik a stílusukhoz, ami a másik ritkaság a műfajban.
Pendulum
2011. március 04. 21:11
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
A Pendulum egy ausztrál-brit drum and bass/elekrtonikus rock együttes Perth-ből. A frontember, Rob Swire a legismertebb tag. 2002-ben alapította a bandát Gareth McGrillennel és Paul Hardinggal.
Én kifejezetten bírom a zenéjüket, mert igényes, nem csak valami gagyi elektro, ami mostanság a csapból folyik. Robnak is nagyon jó hangja van, tökéletesen illik a stílusukhoz, ami a másik ritkaság a műfajban.
2011. szeptember 11. 20:25
Volt szerencsém őket látni a 2011-es Volt Fesztiválon élőben.Amit műveltek,az egyszerűen leírhatatlan.Előtte is ismertem őket már,de azóta még jobban megszerettem a zenéjüket.Rob hangja valami hihetetlen.
Nem sok ilyen normális együttes van mostanában.Szóval Respect!
2012. március 21. 22:06
Nem is olyan rég találtam rájuk,egészen megfogott a zenéjük.Egyik nap különböző fanvideókat néztem és az egyik alatt fedeztem fel Watercolour című számukat.Szinte azonnal szedtem is le magamnak,hamar megimádtam.Ezekután pedig kicsit jobban elkezdtem utánanézni ennek a bandának és nem csalódtam.A Witchcraft-ot is gyakran hallgatom már például,de nagyon tetszik a Slam is.
2012. március 28. 16:21
nagyon szeretem a pendulumot, és életem pár emlékezetes momentuma is köthető a számaikhoz
kedvencem a crush, fogalmam sincs miért. megfogott és kész
kedvencem a crush, fogalmam sincs miért. megfogott és kész
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.

3 felhasználónak tetszik: