Janicsák Veca nem vetkőzik!
2011. március 05. 12:20
@fashionbébíí @FeketeCseresznye: Pont ezt mondom... nekem túl széles, nincs dereka, nagydarab, és az arca sem a legszebb.
2011. március 05. 14:29
|
|
agotakolumbanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline
|
El Mexicano: szerencse h minden ember más és más...De nem hinném h olyan nagyon sokan osztják a te véleményedet
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2011. március 05. 16:15
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Ha már nem vetkőzik, akkor öltözködni tanuljon már meg
1 felhasználónak tetszik:
Lisa Veronicas
2011. március 05. 17:23
Skye
először mindenki ezt mondja de majd meglássuk
TELJESEN IGAZA VAN!!!
először mindenki ezt mondja de majd meglássuk
TELJESEN IGAZA VAN!!!
2011. március 05. 18:08
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2011.03.05. 12:20)
@fashionbébíí @FeketeCseresznye: Pont ezt mondom... nekem túl széles, nincs dereka, nagydarab, és az arca sem a legszebb.
Milyen jó Thálíának, hogy ő olyan tökéletes, bombaalakú istennő + még a hangja is gyönyörű...
2011. március 05. 18:13
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Én női szemmel nagyon csinosnak és szép arcúnak találom Vecát. Igaz, nem egy bombázó és nem is modell alkat, de talán pont ezért ennyire szimpatikus jelenség. Valóban nem kis darab, de ettől még szerintem vonzó lehet a férfiak számára. Olyan bájos a mosolya, gyönyörű a haja és jó az alakja is, már ha úgy öltözik fel, hogy ez látszódjon. Örülök, hogy elsősorban zenészként akar bizonyítani és nem rögtön a ruháit ledobálni. Ez szerintem becsülendő.
2011. március 05. 18:44
|
|
agotakolumbanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline
|
Ezzel kapcsba bemásolnék egy interjú-részletet 
- Fiatal lányok százezrei tekintenek példaként rád, hiszen úgy nézel ki, mint egy modell, bármit felvehetsz, jól áll neked. Hogyan sikerül karban tartani az alakodat, megőrizni a karcsúságodat? Esetleg tudsz valami hatékony fogyókúrát javasolni azoknak, akik csak szeretnének így kinézni, mint te?
- Ez nagyon kedves, köszönöm, de azt hiszem pont azért szeretnek a lányok mert nagyon nem úgy nézek ki mint egy modell! Mozogni kell egyébként én azt mondom. Kirándulni, sétálni, biciklizni a természetben. Van még két praktikám ami hasznos: sok-sok ásványvíz, napi 2-3 liter és este 6 után már igyekszem nem
eszegetni.
Lehet h Veca nem olyan vékony, de nem is mondható kövérnek...Szerintem max az a baj h széles a csipője
- Fiatal lányok százezrei tekintenek példaként rád, hiszen úgy nézel ki, mint egy modell, bármit felvehetsz, jól áll neked. Hogyan sikerül karban tartani az alakodat, megőrizni a karcsúságodat? Esetleg tudsz valami hatékony fogyókúrát javasolni azoknak, akik csak szeretnének így kinézni, mint te?
- Ez nagyon kedves, köszönöm, de azt hiszem pont azért szeretnek a lányok mert nagyon nem úgy nézek ki mint egy modell! Mozogni kell egyébként én azt mondom. Kirándulni, sétálni, biciklizni a természetben. Van még két praktikám ami hasznos: sok-sok ásványvíz, napi 2-3 liter és este 6 után már igyekszem nem
eszegetni.
Lehet h Veca nem olyan vékony, de nem is mondható kövérnek...Szerintem max az a baj h széles a csipője
2011. március 05. 19:51
teljesen igaza van
), azért ő nem olyan vagyis nem olyannak látszik aki hiányos öltözetben férfimagazinnak pózól, az másnak a pályája
2011. március 07. 15:23
Nagyon jól teszi, nem maradna a példképem, ha másképp döntene
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.