Percy Jackson kalandjai folytatódnak
2011. március 05. 22:19
|
|
viviennxdvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 138211 offline
|
imáádom Logan-t
(LLL)és ez a szörnyes roham a suli ellen bejön
am tényleg kimaradtak fontos részek pl Zeusz lányát is említették az egyik törölt jelenetben ami sztem fontos...
2011. március 06. 13:47
|
|
katica_1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.22. Hozzászólás: 170 Csatolások: 1 Azonosító: 110655 offline
|
Nekem is tetszett, és Logan is :$
Szóval én örülnék a folytatásnak.
2011. március 06. 21:47
imádom Logant <3 örülök, hogy lesz folytatás, mert féltem, hogy az lesz, mint az Eragonnal. már alig várom ^^
2011. március 12. 21:33
már nagyon várom! Örülök hogy ismét Logan lesz Percy.
2011. április 09. 22:03
|
|
VampireKingus96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 147980 offline
|
annyira imádom Logant!!! mondhatom hogy ojan mint alamim pasija éés kurva jó szinesz!!
) *.* orulok h lesz 2. rész
)) végre egy jóhír !
)
2011. május 03. 19:18
2011. május 10. 19:21
|
|
som96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 129284 offline
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez nagyom király!!!
már a harmadik részt is olvastam és imádom az egész történetet, úgyhogy nagyon örülök, hogy folytatják a filmet (bár a könyv 4. része is megjelenhetne már)
már a harmadik részt is olvastam és imádom az egész történetet, úgyhogy nagyon örülök, hogy folytatják a filmet (bár a könyv 4. része is megjelenhetne már)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: