Percy Jackson kalandjai folytatódnak
2011. március 04. 16:45
Énis láttam az első részt,és szerintem érdemes folytatást csinálni mert nagyon jó kis film.
2011. március 04. 17:23
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
ElMexicano: Nem vicc, tényleg Thaliának hívják benne a csajt.
Egyébként hogy tudtátok kiolvasni angolul? Amúgy három már nálunk is megjelent magyarul, így nem értem, hogy a haramdikat miért angolul olvastad.
Egyébként hogy tudtátok kiolvasni angolul? Amúgy három már nálunk is megjelent magyarul, így nem értem, hogy a haramdikat miért angolul olvastad.
2011. március 04. 18:13
|
|
DestinyHopeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 139216 offline
|
azért annyira jó, mert fulljó pali logan lerman.ennyi...
2011. március 04. 20:09
|
|
cukorkannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 131153 offline
|
én nagyon szeretem ezt a filmet!kedvenc<3
és Logan jó pasi <3
és Logan jó pasi <3
2011. március 04. 20:22
ááá,,, biztos megnézem..
ez a kedvenc filmem.. vagyis a kedvencek közt van..
Görög-mitológia faann,,
)
Görög-mitológia faann,,
2011. március 04. 20:52
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Furcsa a bejelentés, nem tudom eldönteni, sírjak vagy örüljek...
SPOILER!
Nagyon nem tetszett, hogy az egész Kronoszos dolgot kihagyták az egészből, tulajdonképpen gőzöm sincs hogy akarják így folytatni a történetet... vagy beleépítik azt, ami kimaradt, vagy katasztrófa lesz belőle
Hiányoltam jópár vicces jelenetet, viszont utáltam, hogy Perszephonét betették a filmbe, kvázi kis ribit csinálva belőle, holott mindenki tudja, hogy júniusban nincs is az Alvilágban, amit a könyv egyébként direkt ki is hangsúlyozott. Plusz ugye Percy az anyját hagyja lent. De mindegy is, inkább nem sorolom a különbségeket, rövidebb lenn az a lista, ami megmaradt az egészből.
Kiváncsi leszek Thaliára, s bár eddig csak egy könyvet kalandozhattam vele, ő lett a kedvenc karakterem, kicsit sajnáltam is, amikor Vadásznak állt
Szörnyek tengeréből a menyasszonyruhás Groverre leszek kiváncsi
SPOILER VÉGE
Igazából ha már megfilmesítik, akkor a Titán átkát is csinálják meg, azt tényleg megérné
SPOILER!
Nagyon nem tetszett, hogy az egész Kronoszos dolgot kihagyták az egészből, tulajdonképpen gőzöm sincs hogy akarják így folytatni a történetet... vagy beleépítik azt, ami kimaradt, vagy katasztrófa lesz belőle
Kiváncsi leszek Thaliára, s bár eddig csak egy könyvet kalandozhattam vele, ő lett a kedvenc karakterem, kicsit sajnáltam is, amikor Vadásznak állt
Szörnyek tengeréből a menyasszonyruhás Groverre leszek kiváncsi
SPOILER VÉGE
Igazából ha már megfilmesítik, akkor a Titán átkát is csinálják meg, azt tényleg megérné
2011. március 04. 21:32
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
duracell egyetértek. Én nem láttam az egyet de ahogy a barátaimmal beszélgettem a Villámtolvajról egy csomó mindent nem is értettek. A könyv az nagyon jó, bár én az 1. részt jobban szerettem könyvben. Ha az elsőt elrontották nem hiszem hogy megnézem a 2.-at...
2011. március 04. 23:28
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
egészen jó film volt. bár nem világmegváltóan jó :)viszont ha már görög mitológia még mindig sokkal jobb film mint a Titánok harca..
2011. március 04. 23:43
az első nem volt valami nagy szám számomra remélem ez már valamivel jobb lesz
2011. március 05. 13:02
Már nagyon várom. az első rész sem volt rossz de tényleg kimaradtak belőle lényeges részek. Remélhetőleg pótolják a hiányosságokat.
2011. március 05. 16:04
Én csak a filmet láttam, úgyhogy csak mint "külső megfigyelő" mondom, hogy nekem nagyon tetszett a film,
remélem nem rontják el úgy mint az alkonyattal, hogy az első rész még jó, a 3-at meg már aranymálnára jelölik...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: