Megütötte Selena Gomezt egy Bieber-rajongó
2011. március 04. 14:36
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
hogy lehetnek ekkora állatok a rajongók??? ennyire féltékenynek lenni...az ilyet felkötném esküszöm...nem tehet semmiről se Selena...mindketten a médiába nyomulnak és összejöttek ennyi..akinek nem tetszik nyomorodjon bilire...
2011. március 04. 14:45
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Ezt vállalta mind a kettő, mikor aláírták a szerződést.
2011. március 04. 14:56
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Justint utálom,Selenát azért szeretem.De ilyenre hogy képes valaki? Az nem ember.És láttam a videót,hogy mit művelnek a paparazzók.Az ilyeneket orvoshoz kellene küldeni...
2011. március 04. 14:57
óó, hogy a rohadt g**i mindenüket :@
hogy képes ilyenre?? most aztán nem érdekel, hogy szeretem-e justint vagy sem a hülye kis rajongói visszavehetnének végre, te jó ég!! NORMÁLIS AZ ILYEN ????
hogy képes ilyenre?? most aztán nem érdekel, hogy szeretem-e justint vagy sem a hülye kis rajongói visszavehetnének végre, te jó ég!! NORMÁLIS AZ ILYEN ????
2011. március 04. 15:00
Justint meg teljesen megértem amiért kiakadt, engem is el kapott volna az ideg ha egy szerettemet bántják. Ez undorító.
2011. március 04. 15:00
szerencsétlenek... miért kell bántani szegény csajt? -.-
2011. március 04. 15:03
Sajnálom Selenát,de sajnos vannak ilyen őrültek akik ilyenre képesek!:/
2011. március 04. 15:03
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Undorító, hogy milyen emberek vannak. Büszke lehet magára aki megütötte Selenát, csak gratulálni tudok a szellemi képességeihez. Komolyan ezeket a Justin-fanokat sem értem, még is mi közük hozzá, hogy Justin kivel jár? Inkább örülnének, hogy boldog. Az meg külön poén, hogy nem Selenával van bajuk, hanem akármelyik lánnyal, aki Bieber közelébe kerül. Ez külön szánalom.
Selena helyében meg jól megvertem volna a csajszit, alap dolog, hogy nem hagyom magam megveretni.
A paparazzók, meg pofátlan dögök, ezen nincs mit ragozni.
Selena helyében meg jól megvertem volna a csajszit, alap dolog, hogy nem hagyom magam megveretni.
A paparazzók, meg pofátlan dögök, ezen nincs mit ragozni.
2011. március 04. 15:06
Szegány lány:( De nm csodálom hgy behúztak neki 1et
2011. március 04. 15:08
Te jó ég! Hogy lehet valaki ekkora nyomorék??? Megütni egy olyan híres színésznőt??? Justin akkor sem járna vele ha nem járna Selenával... szánalmas...
2011. március 04. 15:09
Ki lehet képes ilyenre?! Az ilyennek pszichológushoz kéne járni, hogy feltudja fogni, hogy Justin mással jár!!!!!! Szegény Selena...Még együtt se vacsorázhatnak...
2011. március 04. 15:09
egy kis pofont énis szivesen lekevernék Selenának, h összejött ezzel a csípszarral, de azért ez már durva volt. Visszaadhatta volna neki, nem sírni kell, szétkellett volna rúgni a seggét annak az idiótának. Sok nemnormális ember uhh-.-
2011. március 04. 15:10
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Az tény h utálom Justin zenéjét, de ez akkoris durva. Mégis mit hitt az a csaj? Attól h féltékeny Selenára még nem fog közelebb kerülni Justinhoz.. szánalom..-.-
2011. március 04. 15:13
|
|
titike1208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 7 Azonosító: 135364 offline
|
igazából nem tudok mit mondani erre...sosem értettem igazán a justin-fanok lelki és szellemi világát...igazából amióta selena justinnal jár őt sem igazán kedvelem..am vannak még iylen őrült emberek
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: